Samen sta je sterk

Help mee met elkaar

Samen sta je sterk

Kanker heb je niet alleen. Als iemand in jouw omgeving kanker krijgt raakt het alle mensen om diegene heen. Samen in actie komen voor onderzoek naar kanker is dan niet alleen een daad van solidariteit, maar ook een investering in een gezondere toekomst. Iedereen wil toch dat alle kankerpatiënten een goed perspectief krijgt? Met elkaar zorgen we ervoor dat er meer mensen leven zonder kanker of en mensen met kanker een betere levenskwaliteit hebben. Samen sta je sterker.

Kom als team in actie 

Er zijn veel mogelijkheden om samen in actie te komen. Organiseer een teamuitje met je collega’s of organiseer een golf- of padeltoernooi. Of doe als team mee aan de Zevenheuvelenloop of Nijmeegse 4Daagse. Ben je niet de meest sportieve persoon? Er zijn genoeg andere manieren te bedenken om geld in te zamelen. Denk bijvoorbeeld aan een benefietconcert of autospeurtocht. Maak een team aan op onze actiesite en je kan direct aan de slag. Nodig zoveel mogelijk mensen uit om deel uit te maken van je team; je vrienden, familie, collega’s, iedereen!

Kies een onderzoek om actie voor te voeren 

Je kan ook een actie starten voor een specifiek onderzoek. Wil je bijvoorbeeld onderzoek steunen naar borstkanker of prostaatkanker. Maak dan je eigen teampagina aan bij dat onderzoek en start je actie. Met je teampagina kan je ook andere uitnodigen hun actie te starten. Samen zamel je dan zo veel mogelijk geld in voor jouw gekozen onderzoek.


Met jouw gift maak je onderzoek naar kanker mogelijk   

Misschien ken jij wel iemand in jouw directe omgeving die te maken heeft (gehad) met kanker. Alleen door méér wetenschappelijk onderzoek kunnen we een toekomst te creëren waarin niemand meer hoeft te overlijden aan kanker. Maar wetenschappelijk onderzoek kost veel geld. Met jouw gift help je onderzoek naar kanker mogelijk te maken. Help je mee? 

Wil je jouw gift handmatig overmaken? Dat kan door jouw bedrag over te maken naar NL34RABO0330000039 ten name van Stichting Radboud Fonds inzake Radboud Oncologie Fonds.


Onze onderzoeksgebieden

Prostaatkanker

Prostaatkanker onderzoek

Blaaskanker

Onze onderzoeken

Darmkanker

Darmkanker onderzoek

Maagkanker

Maagkanker

Meer onderzoeken

Help mee

Contact
Doneren
Header-prostaatkanker-DNA-als-leidraad