In actie voor het Radboud Oncologie Fonds

Help mee collage 2

In actie voor het Radboud Oncologie Fonds

Kom jij ook in actie, want 1 op de 2 mensen zal eens in zijn leven te maken krijgen met kanker. Niets doen is geen optie. Dankzij alle mensen die in actie zijn gekomen zijn er al veel onderzoeken kunnen starten het Radboudumc. Iedereen kan in actie komen voor het Radboud Oncologie Fonds. Kies een manier die het beste bij je past en maak jouw actie tot een succes!

Persoonlijke sponsoractie

Maak een persoonlijke actie aan op ons actieplatform. Via je eigen actiepagina kan je jouw actie delen bij je vrienden, familie en andere bekenden. Op deze pagina kan je ook je donaties bijhouden en jouw donateurs op de hoogte houden van jouw actie. Het is makkelijk in gebruik en het kost maar een paar minuten om jouw actiepagina op te zetten. Steeds meer mensen komen in actie voor onderzoek naar kanker. Ben jij daar een van?

 

Kom sportief in actie

Laat je sponsoren tijdens een bestaand (sport)evenement. Ren mee met de Zevenheuvelenloop, een marathon of wandel de Nijmeegse 4Daagse mee. Daag jezelf uit en zamel geld in voor een toekomst zonder kanker.

 

Met jouw actie maak je kankeronderzoek mogelijk

Misschien ken jij wel iemand in jouw directe omgeving die te maken heeft (gehad) met kanker. Alleen door méér wetenschappelijk onderzoek kunnen we een toekomst te creëren waarin niemand meer hoeft te overlijden aan kanker. Maar wetenschappelijk onderzoek kost veel geld. Met jouw actie help je onderzoek naar kanker mogelijk te maken. Help je mee?

Onze onderzoeksgebieden

Prostaatkanker

Prostaatkanker onderzoek

Blaaskanker

Onze onderzoeken

Darmkanker

Darmkanker onderzoek

Maagkanker

Maagkanker

Meer onderzoeken

Help mee

Contact
Doneren
Header-prostaatkanker-DNA-als-leidraad