Radboud Fonds

Radboud Fonds

Radboud Fonds

Samen met het Radboud Fonds staan we sterker

Sinds 2021 is het Radboud Oncologie Fonds aangesloten bij Stichting Radboud Fonds. Dit fonds is een gezamenlijk initiatief van de Radboud Universiteit en het Radboudumc, waarmee de samenwerking op het gebied van fondsenwerving, onderwijs en onderzoek is versterkt. Als onderdeel van het Radboud Fonds streven we gezamenlijk naar het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek en onderwijs binnen de Radboud Universiteit en het Radboudumc, met als ultiem doel een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de samenleving.

Krachten bundelen in fondsenwerving

De samenwerking tussen universiteit en academisch ziekenhuis versterkt de interactie met het bedrijfsleven, faciliteert gedeelde backoffice activiteiten en leidt tot gezamenlijke evenementen. Met de integratie in het Radboud Fonds ontstaan boeiende cross-overs tussen innovatie, onderzoek en de gamechangers die de toekomst vormgeven.

Administratief gezien is het Radboud Oncologie Fonds nu een fonds op naam onder Stichting Radboud Fonds, met de officiële tenaamstelling Stichting Radboud Fonds inzake Radboud Oncologie Fonds. Het rekeningnummer voor bijdragen is IBAN: NL34RABO0330000039.

Het Radboud Fonds staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 857028923, en de statuten zijn voor het laatst gewijzigd op 2 januari 2020.

logo_radboudfonds_rgb

Beleidsplan Radboud Fonds 2020-2023


Vind hier meer informatie over Stichting Radboud Fonds.

 


 

Jij kan helpen

Ontdek de kracht van samenwerking en draag bij aan de toekomst van wetenschappelijk onderzoek en onderwijs met het Radboud Oncologie Fonds en het Radboud Fonds.
Samen staan we sterker.

Onze onderzoeksgebieden

Prostaatkanker

Prostaatkanker onderzoek

Blaaskanker

Onze onderzoeken

Darmkanker

Darmkanker onderzoek

Maagkanker

Maagkanker

Meer onderzoeken

Help mee

Contact
Doneren
Header-prostaatkanker-DNA-als-leidraad