Doneren

Help-mee

Doneren

Waarom doneren aan het Radboud Oncologie Fonds?

Alleen door méér wetenschappelijk onderzoek kunnen we een toekomst te creëren waarin niemand meer hoeft te lijden aan kanker. In 2032 wordt elk uur bij 18 Nederlanders kanker gediagnosticeerd. Daarnaast streven we naar een hogere kwaliteit van leven voor diegene met kanker. Jij kunt een verschil maken door te doneren of maak een eenmalige gift over aan het Radboud Oncologie Fonds. Jouw bijdrage draagt direct bij aan innovatief kankeronderzoek in het Radboudumc. Ontdek de kracht van geven en laat ons samen een impact maken.  

 

Bevorderen van innovatie  

Jouw donatie stelt ons in staat om grensverleggend onderzoek te financieren. We dagen artsen en onderzoekers uit om buiten de gebaande paden te denken, op zoek naar baanbrekende medicijnen, pijnvrije behandelingen en het beter begrijpen van het ontstaan van kanker. Samen dromen we van een wereld zonder deze ziekte. 

Verbeteren van overlevingskansen  

De overlevingskans is in de afgelopen decennia toegenomen. Ondanks de vooruitgang blijft er werk te doen. Door te doneren draag je bij aan snellere diagnoses, betere behandelingen en het vergroten van overlevingskansen. Samen streven we naar een toekomst waarin we kanker kunnen voorkomen en de mensen die onverhoopt de diagnose kanker krijgen een beter toekomstperspectief kunnen bieden.

Ondersteunen van onderzoekers en artsen  

Onderzoekers en artsen hebben vaak vernieuwende ideeën die een kans verdienen. Jouw donatie helpt bij het opstarten van pilotonderzoeken, waarmee zij kunnen starten met onderzoeken en de haalbaarheid van hun ideeën kunnen testen. Dit draagt bij aan het verkrijgen van grotere subsidies voor toekomstig onderzoek. 

Bekijk hier de mogelijkheden om ons te steunen

Onze onderzoeksgebieden

Prostaatkanker

Prostaatkanker onderzoek

Blaaskanker

Onze onderzoeken

Darmkanker

Darmkanker onderzoek

Maagkanker

Maagkanker

Meer onderzoeken

Help mee

Contact
Doneren
Header-prostaatkanker-DNA-als-leidraad