Team

Team

Team

Samen maken we het verschil in de strijd tegen kanker

Het Radboud Oncologie Fonds streeft naar een toekomst waarin niemand meer hoeft te overlijden aan deze verschrikkelijke ziekte. We realiseren ons dat gezondheid niet vanzelfsprekend is, en daarom zetten we ons dagelijks met volle overgave in. Ons doel is om baanbrekend onderzoek naar kanker mogelijk te maken in het Radboudumc. 


Een dedicated team met grote ambities 

Wij zijn trots op ons toegewijde team want zij vormen de motor van het Radboud Oncologie Fonds. Zij gaan altijd voor een maximaal resultaat. Ons team werkt samen met onderzoekers, bedrijven en particulieren om vooruitgang te boeken in de strijd tegen kanker. We onderhouden nauw contact met de Adviesraad, die ons adviseert over de voortgang en evaluatie van gefinancierde projecten. Op diverse manieren ondersteunen we artsen en onderzoekers, waarbij we ons netwerk inzetten, helpen bij de financiering van onderzoek en ze te voorzien van waardevolle informatie en advies. 

Een cruciaal aspect van onze dagelijkse inspanningen is het begeleiden en adviseren van donateurs en actievoerders bij het opzetten van sponsoracties. Vaak drijft een bijzondere of persoonlijke motivatie mensen om zich in te zetten voor meer onderzoek. Dit vereist een team met toewijding, inlevingsvermogen en een professionele benadering. 


Operationeel team 

De dagelijkse taken worden uitgevoerd door:  

drs-Marieke-Kokkeler-2

drs. M. Kokkeler (Marieke)

Ambtelijk secretaris Manager Radboud Oncologie Fonds

Karin-Bens-1

K. Derksen – Bens (Karin)

Relatiebeheer en samenwerkingen

Annemiek-Melchers-1

J.M. Melchers (Annemiek)

Communicatie & Creatie

 Jij kan helpen 

Steun het Radboud Oncologie Fonds in de strijd tegen kanker. Samen kunnen we levens redden en een toekomst creëren waarin kanker niet langer een dodelijke bedreiging vormt.

Onze onderzoeksgebieden

Prostaatkanker

Prostaatkanker onderzoek

Blaaskanker

Onze onderzoeken

Darmkanker

Darmkanker onderzoek

Maagkanker

Maagkanker

Meer onderzoeken

Help mee

Contact
Doneren
Header-prostaatkanker-DNA-als-leidraad