Ren samen tegen kanker

Ren kanker de wereld uit

Ren samen tegen kanker

Ren kanker de wereld uit 

Hardlopen is gezond en kan daarnaast van extra betekenis zijn! Ren jij samen met vrienden, collega's of fmilie voor onderzoek naar kanker? Daarmee steunen jullie ons en het belangrijke wetenschappelijke onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Onze "Ren kanker de wereld uit" actie kan het hele jaar door, op het moment dat het jullie uitkomt en met juliie eigen sportieve uitdagende doel!  

Start je eigen hardloopactie  

Start je eigen team en hardloopactie om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Het maakt niet uit waar en wanneer jullie lopen. Bepaal je eigen route en starttijd. Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd, grootte, schoeisel of afstand. Zolang je maar kunt aantonen dat jullie je eigen hardloopactie hebben volbracht, of je nu 5, 25 of 120 kilometer loopt. Je bent niet verplicht om mee te lopen met een georganiseerde tocht, zoals bijvoorbeeld de Marathon van Rotterdam of Zevenheuvenloop.  

Hoe werkt het? 

  • Maak een team en actiepagina voor Ren kanker de wereld uit en doorloop de stappen. Beschrijf hoeveel kilometer je wilt hardlopen, geef aan hoeveel geld je wilt inzamelen en waarom je dit belangrijk vindt.  
  • We vragen elke actiestarter € 25 inschrijfgeld, dat wordt meegeteld bij de donaties.  
  • Deel je actiepagina met zoveel mogelijk vrienden en bekenden 
  • Laat iedereen via jouw actiepagina doneren 

Na aanmelden ontvang je: 

  • Een eigen actiepagina voor Ren kanker de wereld om makkelijk geld op te halen 
  • Een uniek Ren kanker de wereld uit hardloopshirt (ongeveer 1,5 week na aanmelding) 
  • Een bijzondere medaille na afloop van jouw hardloopactie. Ren jij een marathon of de Zevenheuvelenloop? 

Doe jij dit jaar mee aan een hardloopevenement? Ook dan kan je je laten sponsoren en jouw hardloopactie rennen voor het belangrijke wetenschappelijk onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Iedereen die aan een hardloopevenement meeloopt kan meedoen! 

Waarom rennen voor het Radboud Oncologie Fonds? 

Dankzij medisch wetenschappelijk onderzoek is de zorg voortdurend in ontwikkeling. Elke dag zijn er doorbraken: nieuwe behandelmethoden, werkwijzen en medicijnen. Het Radboud Oncologie Fonds zet alles op alles om ervoor te zorgen dat niemand hoeft te overlijden aan kanker. Nu en in de toekomst. We zetten niet in op één soort kanker, maar investeren breed in verschillende soorten kanker en het zoeken naar baanbrekende oplossingen die deze ziekte helpt te voorkomen, af te remmen, of te genezen. Om dit te bereiken doen we wetenschappelijk onderzoek.  

Gedegen onderzoek zorgt voor kwaliteit en resultaat op de lange termijn. Met jouw actie ondersteun je het Radboud Oncologie Fonds en daarmee innovatief onderzoek tegen kanker. Laten we samen ervoor zorgen dat met meer geld, meer onderzoek, er meer genezing en minder kanker zal zijn. Help je mee? 

 

Onze onderzoeksgebieden

Prostaatkanker

Prostaatkanker onderzoek

Blaaskanker

Onze onderzoeken

Darmkanker

Darmkanker onderzoek

Maagkanker

Maagkanker

Meer onderzoeken

Help mee

Contact
Doneren
Header-prostaatkanker-DNA-als-leidraad