Fiets samen tegen kanker

Fiets kanker de wereld uit

Fiets samen tegen kanker

Fietsen is gezond en kan daarnaast van extra betekenis zijn! Fiets jij voor onderzoek naar kanker? Daarmee steun je ons en het belangrijke wetenschappelijke onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Onze "Fiets kanker de wereld uit" actie kan het hele jaar door, op het moment dat het jou uitkomt en met je eigen sportieve uitdagende doel!

Start samen een fietsactie

Start met elkaar een eigen fietsactie om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Het maakt niet uit  wanneer en waar je fietst. Bepaal je eigen route en starttijd. Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd, op een mountainbike, wielrenfiets, toerfiets of bakfiets. Of je nu deelneemt aan een bestaande toertocht, de Elfstedentocht op de fiets rijdt of je eigen gekozen route fietst. Het belangrijkste is dat je kunt aantonen dat jullie je eigen fietsprestatie hebt volbracht. Jullie bepalen zelf je fietsdoel en wanneer jullie dat willen bereiken.

Hoe werkt het?

  • Maak een team voor Fiets kanker de wereld uit en doorloop de stappen. Beschrijf hoeveel kilometer jullie willen fietsen, geef aan hoeveel geld je wilt inzamelen en waarom je dit belangrijk vindt.
  • We vragen elke actiestarter € 25 inschrijfgeld, dat wordt meegeteld bij de donaties.
  • Deel je actiepagina met zoveel mogelijk vrienden en bekenden
  • Laat iedereen via jouw actiepagina doneren

Na aanmelden ontvang je:

  • Een eigen actiepagina voor Fiets kanker de wereld uit om makkelijk geld op te halen
  • Een uniek Fiets kanker de wereld uit hardloopshirt (ongeveer 1,5 week na aanmelding)
  • Een bijzondere medaille na afloop van jouw fietsactie.
Waarom fietsen of wielrennen voor het Radboud Oncologie Fonds?

Dankzij medisch wetenschappelijk onderzoek is de zorg voortdurend in ontwikkeling. Elke dag zijn er doorbraken: nieuwe behandelmethoden, werkwijzen en medicijnen. Het Radboud Oncologie Fonds zet alles op alles om ervoor te zorgen dat niemand hoeft te overlijden aan kanker. Nu en in de toekomst. We zetten niet in op één soort kanker, maar investeren breed in verschillende soorten kanker en het zoeken naar baanbrekende oplossingen die deze ziekte helpt te voorkomen, af te remmen, of te genezen. Om dit te bereiken doen we wetenschappelijk onderzoek.

Gedegen onderzoek zorgt voor kwaliteit en resultaat op de lange termijn. Met jouw actie ondersteun je het Radboud Oncologie Fonds en daarmee innovatief onderzoek tegen kanker. Laten we samen ervoor zorgen dat met meer geld, meer onderzoek, er meer genezing en minder kanker zal zijn. Help je mee?

Onze onderzoeksgebieden

Prostaatkanker

Prostaatkanker onderzoek

Blaaskanker

Onze onderzoeken

Darmkanker

Darmkanker onderzoek

Maagkanker

Maagkanker

Meer onderzoeken

Help mee

Contact
Doneren
Header-prostaatkanker-DNA-als-leidraad