Wandel samen tegen kanker

Header-wandel-kanker-de-wereld-uit-collage

Wandel samen tegen kanker

Wandel samen kanker de wereld uit

Om betekenisvol te wandelen en steun te bieden aan degenen die vechten tegen kanker, nodigen we je uit om voor ons te gaan wandelen. Start je eigen wandeltocht om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Het maakt niet uit of je alleen loopt of in een groep, waar en wanneer.  

Start je eigen wandeltocht

Bepaal je eigen route en starttijd. Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd, grootte, schoeisel of afstand. Zolang je maar kunt aantonen dat je je eigen wandeling hebt volbracht, of je nu 5, 25 of 120 kilometer loopt. Je bent niet verplicht om mee te lopen met een georganiseerde tocht, zoals bijvoorbeeld de 4Daagse van Nijmegen.

medaille-en-shirt

Hoe werkt het?

 • Maak een team aan voor Wandel kanker de wereld uit en doorloop de stappen. Beschrijf hoeveel kilometer jullie willen wandelen, geef aan hoeveel geld je wilt inzamelen en waarom jullie dit belangrijk vinden.
 • We vragen elke actiestarter € 25 inschrijfgeld, dat wordt meegeteld bij de donaties.
 • Deel je actiepagina met zoveel mogelijk vrienden en bekenden.
 • Laat iedereen via jouw actiepagina doneren.

Na aanmelden ontvang je: 

 • Een eigen actiepagina voor Wandel kanker de wereld om makkelijk geld op te halen 
 • Een uniek Wandel kanker de wereld uit wandelshirt (ongeveer 1,5 week na aanmelding) 
 • Een bijzondere medaille na afloop van jouw wandelactie. 

Wandel jij de Nijmeegse 4Daagse?

Doe jij dit jaar mee aan de Vierdaagse? Laat je dan sponsoren en loop dan de 4Daagse voor het belangrijke wetenschappelijk onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Iedereen die de 4Daagse loopt kan meedoen!

Na aanmelden ontvang je:

 • Een eigen actiepagina om jouw sponsorloop mee te promoten
 • Een uniek Vierdaagse wandelshirt
 • Een persoonlijk en feestelijk ontvangst op de Via Gladiola
 • Een Limited Edition wandelkruisje

Waarom lopen voor het Radboud Oncologie Fonds?

Dankzij medisch wetenschappelijk onderzoek is de zorg voortdurend in ontwikkeling. Elke dag zijn er doorbraken: nieuwe behandelmethoden, werkwijzen en medicijnen. Het Radboud Oncologie Fonds zet alles op alles om ervoor te zorgen dat niemand hoeft te overlijden aan kanker. Nu en in de toekomst. We zetten niet in op één soort kanker, maar investeren breed in verschillende soorten kanker en het zoeken naar baanbrekende oplossingen die deze ziekte helpt te voorkomen, af te remmen, of te genezen. Om dit te bereiken doen we wetenschappelijk onderzoek.

Gedegen onderzoek zorgt voor kwaliteit en resultaat op de lange termijn. Met jouw actie ondersteun je het Radboud Oncologie Fonds en daarmee innovatief onderzoek tegen kanker. Laten we samen ervoor zorgen dat met meer geld, meer onderzoek, er meer genezing en minder kanker zal zijn. Help ook mee!

Onze onderzoeksgebieden

Prostaatkanker

Prostaatkanker onderzoek

Blaaskanker

Onze onderzoeken

Darmkanker

Darmkanker onderzoek

Maagkanker

Maagkanker

Meer onderzoeken

Help mee

Contact
Doneren
Header-prostaatkanker-DNA-als-leidraad