Het zal misschien het laatste zijn waar u aan zult denken bij het regelen van de uitvaart: de attenties die worden gegeven door familie, vrienden en andere nabestaanden. Vaak zijn het bloemen, maar overledenen laten ook regelmatig optekenen dat zij bij de uitvaart de aanwezigen vragen om een donatie te doen aan een goed doel. Mensen kiezen bij deze mogelijkheid ook regelmatig voor het Radboud Oncologie Fonds.

Tijdens het laatste afscheid van uw dierbare man, vrouw, vader, moeder, broer, zus, of beste vriend een bijdrage doen aan het onderzoek naar kanker is een optie waarnaar regelmatig wordt gevraagd bij het Radboud Oncologie Fonds.

In memoriam  
Hiervoor hebben we en speciale in memoriam pagina. Hiermee kunt u online een waardig eerbetoon aan uw dierbare brengen en geld inzamelen voor het goede doel. Klik hier voor meer informatie

Donatieboxen
Het Radboud Oncologie Fonds heeft voor deze mogelijkheid speciale donatieboxen die tijdens de uitvaart kunnen worden geplaatst en waar aanwezigen hun bijdrage in kunnen doen. Heeft uw dierbare aangegeven dat hij of zij graag een bijdrage aan het onderzoek naar kanker in het Radboudumc vraagt aan de aanwezigen? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden.

Tekst op rouwkaart
Een heel trieste ontwikkeling tijdens deze coronacrisis is het afscheid nemen van een dierbare waarbij maar weinig mensen aanwezig mogen zijn. Veel uitvaarten vinden nu noodgedwongen plaats in besloten kring. Een laatste wens om geen bloemen te schenken, maar een donatie aan onderzoek naar kanker kan dan lastig zijn. Om dat toch goed te kunnen doen, kunt u ook op uw rouwkaart een kort tekstje plaatsen met daarop de vraag of mensen een donatie willen geven aan het Radboud Oncologie Fonds in plaats van bloemen. U kunt dan ons bankrekeningnummer vermelden: NL34 RABO 033 00 00 039 met als vermelding ‘ter nagedachtenis aan -Naam-‘ of het betreffende onderzoek waaraan gedoneerd kan worden.

Wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken op (024) 36 68328 of stuur een mail naar info@radboudoncologiefonds.nl