Het zal misschien het laatste zijn waar u aan zult denken bij het regelen van de uitvaart: de attenties die worden gegeven door familie, vrienden en andere nabestaanden. Vaak zijn het bloemen, maar overledenen laten ook regelmatig van te voren weten dat zij bij de uitvaart de aanwezigen liever zouden vragen om een donatie te doen aan een goed doel. Mensen kiezen bij deze mogelijkheid ook regelmatig voor het Radboud Oncologie Fonds.

Tijdens het laatste afscheid van uw dierbare man, vrouw, vader, moeder, broer, zus, of beste vriend een bijdrage doen aan het onderzoek naar kanker is een optie waarnaar regelmatig wordt gevraagd bij het Radboud Oncologie Fonds.

In memoriam  
Hiervoor hebben we en speciale in memoriam pagina. Hiermee kunt u online een waardig eerbetoon aan uw dierbare brengen en geld inzamelen voor het goede doel. Klik hier voor meer informatie

Tekst op rouwkaart
Ook kunt een laatste wens vormgeven door op de rouwkaart een kort tekstje te plaatsen met daarop de vraag of mensen een donatie willen geven aan het Radboud Oncologie Fonds in plaats van bloemen. U kunt dan ons bankrekeningnummer vermelden: NL34 RABO 033 00 00 039 met als vermelding ’ter nagedachtenis aan -Naam-‘ of het betreffende onderzoek waaraan gedoneerd kan worden.

Wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken op (024) 36 68328 of stuur een mail naar info@radboudoncologiefonds.nl