Word Zakenvriend

Zakenvrienden

Word Zakenvriend

Help mee als bedrijf  

Het Radboud Oncologie Fonds is ervan overtuigd dat je alleen met nieuwe ideeën, nieuwe resultaten kunt boeken. Ondernemers zijn gewend risico's te nemen wanneer ze geloven in de resultaten die daaruit kunnen voortkomen. Het is diezelfde pioniersgeest die onze onderzoekers ook hebben. Wil jij met jouw bedrijf ook maatschappelijke impact maken? Ga dan voor een lange termijn partnership met het Radboud Oncologie Fonds en sluit je aan bij het netwerk ‘Ondernemers tegen kanker’. Via ons inschrijfformulier kun je je aanmelden als Zakenvriend.

Wat bieden wij onze Zakenvrienden aan? 

Samenwerken met het Radboud Oncologie Fonds heeft als uitgangspunt dat de doelstellingen van zowel jouw organisatie als ons fonds worden gerealiseerd. Voor een minimale bijdrage van € 225 per maand (in veel gevallen fiscaal aftrekbaar) bieden wij de volgende voordelen:

  • Een essentiële bijdrage aan kankeronderzoek in het Radboudumc
  • Het speciale zakenvriendenlogo om te laten zien dat u Zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds bent
  • 3x per jaar een nieuwsbrief over het werk van het Radboud Oncologie Fonds en het onderzoek naar kanker
  • 2 keer per jaar speciale bijeenkomsten voor Zakenvrienden, zoals inspiratiesessies met onderzoekers en rondleidingen in medische centra
  • 1x per jaar een compleet verzorgd evenement (voor 2 pers) zoals een rally of benefietdiner met andere zakenvrienden, filantropen of vermogensfondsen die het Radboud Oncologie Fonds steunen
  • Logovermelding en motivatie op onze website
  • Op speciaal verzoek kunt u vanaf € 5.000 een specifiek onderzoeksproject adopteren dat u na aan het hart ligt.

Deze Zakenvrienden gingen je voor !

Dankzij onderzoek groeit de kennis over kanker en komt ons doel om kanker te verslaan steeds dichterbij. De zakenvrienden van het Radboud Oncologie Fonds helpen ons doel te bereiken: meer onderzoek tegen kanker. Onze Zakenvrienden maken het verschil. Inmiddels mogen wij rekenen op de steun van ruim 50 zakenvrienden uit de regio.

Vragen over ons zakenvriendschap?  

Overweeg je om Zakenvriend te worden? We bespreken graag samen wat past bij je bedrijf. Neem gerust contact op met Jolanda Aalders via 024-3668328 of 06-51722561 of via mail: jolanda.aalders@radboudumc.nl.


Doneren met belastingvoordeel

Wist je dat als je ons zakelijk steunt je donatie fiscaal aftrekbaar is?  Het Radboud Oncologie Fonds is een door de Belastingdienst erkende ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’. Deze ANBI-status betekent dat je donatie in veel gevallen fiscaal aftrekbaar is en de stichting ook geen belasting betaalt over de gift. Wil je meer weten over zakelijk doneren? Kijk op de website van de Belastingdienst, of vraag je belastingadviseur om advies.

Onze onderzoeksgebieden

Prostaatkanker

Prostaatkanker onderzoek

Blaaskanker

Onze onderzoeken

Darmkanker

Darmkanker onderzoek

Maagkanker

Maagkanker

Meer onderzoeken

Help mee

Contact
Doneren
Header-prostaatkanker-DNA-als-leidraad