Graag vragen wij jouw aandacht voor onze fundraisingsrally’s op zondag 17 september en zaterdag 4 november 2023. Deze rally’s staan in het teken van innovatieve wetenschappelijke onderzoeken naar kanker in het Radboudumc. Vorig jaar was het de eerste keer dat we een zakenvrienden rally organiseerden en het was echt een super geslaagde dag. Zie hieronder de aftermovie.

Dit jaar hebben we zelfs twee rally’s. Eén in de Achterhoek op 17 september en één in de regio Brabant-Gelderland. Beide rally’s starten op een prachtige locatie met koffie en wat lekkers, waarna we via een bijzondere route door prachtige bossen, langs het water en door lieflijke dorpjes uiteindelijk naar een Landgoed gaan waar een heerlijk diner op ons staat te wachten. Er zal ook een veiling zijn met zéér bijzondere en exclusieve veilingitems. Dit is dé perfecte gelegenheid om je netwerk uit te breiden en om een onvergetelijke dag te beleven met een bijzonder goed doel.

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze unieke ervaring en om ons te helpen in onze strijd tegen kanker. Samen kunnen we echt iets betekenen voor mensen die getroffen zijn door deze vreselijke ziekte.

Aarzel niet langer en meld je nu aan voor één (of twee) van onze fundraisingsrally’s!