Zelf in actie komen voor méér onderzoek naar kanker in het Radboudumc? Dat kan! En geen nood: niet iedereen hoeft honderden kilometers te fietsen of duizenden euro’s op te halen!

Natuurlijk zouden wij dat fantastisch vinden als dat lukt(!), maar een actie voor het Radboud Oncologie Fonds mag ook klein en bescheiden zijn: elke inzet en iedere euro is welkom. Samen in actie komen voor méér onderzoek naar kanker in het Radboudumc, doet u mee?

Zet uw talenten in!
Fietsen, lopen, roeien, klimmen, zwemmen. Klinkt goed? Mooi! Start dan uw sportieve actie voor het Radboud Oncologie Fonds en kom in beweging voor méér onderzoek naar kanker in het Radboudumc.

Niet zo sportief? Dat geeft helemaal niets. In actie komen voor onderzoek naar kanker kan op verschillende manieren: bakken, pubquizen, dansen, zingen. Ter inspiratie een greep uit de acties op ons actieplatform van actievoerders die u voorgingen:

Start uw actie!
Ga naar https://radboudoncologiefonds.voorradboudfonds.nl/kom-in-actie/kies of klik op bovenstaande afbeelding en start u actie voor het Radboud Oncologie Fonds.

Heeft u vragen of opmerkingen over het actievoeren?
Laat het ons dan weten via info@radboudoncologiefonds.nl of via (024) 36 68328.