Ben jij sportief en wil je meedoen aan een uniek evenement?

In 2022 worden twee fietsevenementen georganiseerd voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Wil je in plaats van jouw wekelijkse rondje een keer meedoen aan een mooi evenement en tegelijkertijd inzetten voor onderzoek naar kanker? Check dan deze evenementen hieronder. Kijk welke evenement het beste bij jou past en schrijf je in. Donaties komen ten goede aan onderzoek naar kanker in Het Radboudumc.

Mountainbike4life

Mountainbike4life

12 maart 2022

Een bijzondere sterrentocht
Een dagje sportief op pad in de Veluwse bossen, lekkere hapjes en drankjes op sterrenniveau én bijdragen aan onderzoek naar speekselklierkanker. Het kan tijdens MOUNTAINBIKE4LIFE, een sportieve fietstocht door de prachtige Veluwse bossen.

Onderweg wacht je regelmatig een muzikaal en culinair intermezzo, met borrels en bites van verschillende sterrenkoks. Wat en waar merk je vanzelf! De route begint en eindigt bij Het Koetshuis aan de Panoramaweg 23a in Bennekom.

Meer info en inschrijven: www.mountainbike4life.nl.

Zeven voor Leven

Zeven voor leven

22 mei 2022

Bedwing maar liefst 2.000 hoogtemeters
Eén op de drie wordt geconfronteerd met kanker. Daarom fietsen we op zondag 22 mei 2022 voor het eerder zien van deze ziekte. Want als je de kanker ziet, kun je hem gerichter behandelen. Zo vergroten we de kans van overleven en de kwaliteit van leven na de behandeling. Ga de uitdaging aan over het pittige parcours door de prachtige omgeving van Berg en Dal. Dit mag op een racefiets zijn, een mountainbike, maar ook handbikes en e-bikes zijn toegestaan. Rijd je alle zeven rondes uit, dan overwin je meer dan 2.000 hoogtemeters. En dat gewoon in Nederland!

Meer info en inschrijven: www.zevenvoorleven.nl.