Samen met collega’s de Vierdaagse lopen, als team meedoen aan fietsevenement Zeven voor Leven of met muzikale vrienden een concert geven voor méér onderzoek naar kanker: klinkt dat als muziek in de oren? Blijf dan nog even op deze pagina!

‘Happiness is only real when shared’ is niet zomaar een uitspraak uit een Amerikaanse avonturenfilm: keer op keer blijkt dat mensen pas écht geluk ervaren als ze het leven en alle mooie en moeilijke momenten die daarbij horen, delen met anderen.

Teamspirit
Uw collega’s op het werk zien en spreken is voor velen dagelijkse realiteit, maar wat gebeurt er met de teamgeest als u buiten werktijd samen activiteiten onderneemt?

Samen tegen kanker
Via het Radboud Oncologie Fonds is het mogelijk te ervaren wat dat doet met u en uw collega’s. Zet samen met uw collega’s een bedrijventeam op en haal samen geld op voor méér onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Wat jullie gaan doen is helemaal aan jullie. Inspiratie nodig? Klik hier en kijk wat eerdere teams hebben gedaan voor méér onderzoek naar kanker in het Radboudumc.

Weten jullie het al? Klik dan op onderstaande afbeelding en start jullie bedrijventeam!

Heeft u vragen of opmerkingen over het actievoeren?
Laat het ons dan weten via info@radboudoncologiefonds.nl of via (024) 36 68328.