Heb jij jouw equipe al klaar voor de Drive4Life Rally 2023?

Wat een succes! Deze rally heeft het maximaal aantal equipes bereikt. Helaas is het dus niet meer mogelijk om in te schrijven voor de Rally van 17 september. Op 4 november organiseren wij onze Prompt een snor-rally. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.Op zondag 17 september a.s. wordt de eerste editie van de Drive4Life Rally georganiseerd die in het teken staat van het belangrijke wetenschappelijk onderzoek naar kanker in het Radboudumc. 

Hoe werkt het?
Vanaf 13.00 uur is het ontvangst bij LEV. By Mike in Winterswijk. Rond 13.30 uur zal de eerste equipe vertekken. Vervolgens start iedere minuut een nieuwe equipe om een route te volgen over de mooiste wegen en langs schitterende locaties.

Uitgangspunt is dat je enthousiast aan de start verschijnt met een bijzondere auto. In het kader van duurzaamheid zijn elektrische auto’s ook van harte welkom.

Een equipe bestaat uit 2 personen (bestuurder en navigator). Er wordt gereden volgens 3 principes: ‘bolletje-pijltje’, ‘ingetekende lijn’ en met behulp van foto’s. Ook deelnemers die geen ervaring hebben met rallyrijden kunnen de juiste route volgen. Zet al je navigatie skills in, pak je punten en win een origineel en exclusief ‘Blue Race jacket’.

De finish zal plaatsvinden bij Villa Ruimzicht in Doetinchem. Daar staat een heerlijk zomers diner op jou en je mede-rally rijder te wachten en zal er een veiling zijn met zéér bijzondere en exclusieve veilingitems. De opbrengst hiervan gaat volledig naar onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Er is mogelijkheid om je netwerk uit te breiden en er is een meet & greet mogelijk met verschillende specialisten op gebied van kanker.


We zien ernaar uit om jou ook te ontvangen! 
Je kunt deelnemen door je team via onderstaande knop aan te melden.
Kosten voor deelname zijn € 250,00 per equipe. 

Wij zien je graag aan de start van deze uitdagende rally op 17 september!