Heb jij jouw equipe al klaar voor de Drive4Life Rally?

Op zaterdag 6 juli a.s. wordt de tweede editie van de Drive4Life Rally georganiseerd die in het teken staat van het belangrijke wetenschappelijk onderzoek naar kanker in het Radboudumc. 

Klaar voor de start!

We starten om 12.30 uur bij Porsche Centrum Gelderland in Heteren, waar we op stijlvolle wijze worden verwelkomd. Een lekkere lunch zal voor je klaarstaan en aansluitend krijg je een rondleiding door de bijzondere privécollectie van de eigenaar. Daarna gaan de verschillende teams op pad voor hun rally.
Deze rit voert je over onbekende dijkjes in Gelderland met mooie vergezichten, door kleine dorpjes naar onze prachtige eindlocatie.

Rally, diner en veiling
We verwachten vanaf 18.00 uur bij de finish aan te komen waar je wordt verwelkomd met een lekker drankje, een heerlijk diner en een spectaculaire veiling. De eindlocatie houden we nog even geheim.

Uitgangspunt is dat je enthousiast aan de start verschijnt met een bijzondere auto. In het kader van duurzaamheid zijn elektrische auto’s ook van harte welkom.

Een team bestaat uit 2 personen (bestuurder en navigator). Er wordt gereden volgens 3 principes: ‘bolletje-pijltje’, ‘ingetekende lijn’ en met behulp van foto’s. Zelfs deelnemers zonder ervaring in rallyrijden kunnen de juiste route volgen. Laat al je navigatievaardigheden zien, scoor punten en maak kans op een origineel en exclusief ‘Blue Race jacket’.

We kijken ernaar uit om ook jou te verwelkomen!
Je kunt deelnemen door je team aan te melden via de onderstaande knop. Zakenvrienden mogen op basis van hun lidmaatschap kosteloos meedoen. Geen zakelijke vriend? Geen probleem, daarvoor zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname gaat op basis van binnenkomst van aanmelding, dus wacht niet te lang met inschrijven! Deelnamekosten voor niet Zakenvrienden bedragen € 250,00 per team.

Wij zien je graag aan de start van deze uitdagende rally!