Voor onderzoek tegen kanker!

Fiets mee op 22 mei 2022 om kanker op tijd te signaleren

Eén op de drie wordt geconfronteerd met kanker. Daarom organiseert Zeven voor Leven op zondag 22 mei 2022 dit uitdagende fietsevenement voor het eerder zien van deze ziekte. Want als je de kanker ziet, kun je hem gerichter behandelen.

Tijdens Zeven voor Leven ga je fietsen voor het goede doel! Haal het beste uit jezelf en haal geld op voor stichting Kanker Zien. Het doel van deze stichting: kanker in een eerder stadium kunnen diagnosticeren en tumoren gerichter kunnen behandelen. Hierdoor wordt ook de kwaliteit van leven na behandeling verbeterd. Zeven voor Leven streeft uiteindelijk zelfs naar volledige preventie van deze ziekte. Help jij ook mee?

Je gaat de uitdaging aan om zeven keer (of zo vaak jij kan) het parcours van een kleine 20 kilometer door de prachtige omgeving van de Gemeente Berg en Dal met de fiets af te leggen. Dit mag een racefiets zijn, een mountainbike maar ook handbikes en e-bikes zijn toegestaan. Rijd je alle zeven rondes uit, dan overwin je meer dan 2.000 hoogtemeters uit. En dat gewoon in Nederland! Kun jij de Zevenheuvelenweg bedwingen?
Met een passie voor fietsen zetten Zeven voor Leven en ambassadeurs Team DSM,  Jeroen van Eck en Bram Tankink zich samen in om een verschil te maken in de strijd tegen kanker!

Inschrijven kan via: https://www.zevenvoorleven.nl/inschrijven/

#Voorwiefietsjij?

Doe mee aan fietsevenement Zeven voor Leven!