Ondernemers tegen kanker

Het Radboud Oncologie Fonds is op zoek naar ondernemers die een gevoel hebben bij het Radboudumc en de regio, en die graag een steentje bijdragen aan onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Eind 2013 zijn wij gestart met het opbouwen van het netwerk ‘Ondernemers tegen Kanker’. Inmiddels mogen wij rekenen op de steun van ruim 50 zakenvrienden uit de regio.

Word ook zakenvriend!

Het midden- en kleinbedrijf staat midden in de samenleving en speelt een belangrijke rol in maatschappelijke ontwikkelingen. Als ondernemer kunt u zorgen voor onderzoek tegen kanker in de regio! Word Zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds. Het downloaden van onze nieuwe folder kan binnenkort hier het inschrijfformulier.

Wat bieden wij u?

Bij deze structurele samenwerking is het uitgangspunt dat de doelstellingen van zowel uw organisatie als ons fonds worden gerealiseerd. Voor een minimale bijdrage van € 225 per maand (in veel gevallen fiscaal aftrekbaar) bieden wij u:

  • Een essentiële bijdrage aan kankeronderzoek in het Radboudumc
  • Het speciale zakenvriendenlogo om te laten zien dat u Zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds bent
  • 3x per jaar een nieuwsbrief over het werk van het Radboud Oncologie Fonds en het onderzoek naar kanker
  • 2 keer per jaar speciale bijeenkomsten voor Zakenvrienden, zoals inspiratiesessies met onderzoekers en rondleidingen in medische centra
  • 1x per jaar een compleet verzorgd evenement (voor 2 pers) zoals een rally of benefietdiner met andere zakenvrienden, filantropen of vermogensfondsen die het Radboud Oncologie Fonds steunen
  • Logovermelding en motivatie op onze website

Op speciaal verzoek kunt u vanaf € 5.000 een specifiek onderzoeksproject adopteren dat u na aan het hart ligt.

Fiscaal interessant

Het Radboud Oncologie Fonds is door de Belastingdienst officieel aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor zijn donaties van particulieren en bedrijven in veel gevallen fiscaal aftrekbaar. Lees meer!

Download het inschrijfformulier

Download hier ons Inschrijfformulier.

 

Partnerschap in overleg

Samen bepalen we hoe het partnerschap er precies uit komt te zien. Daarbij gaan we ervan uit dat beide organisaties hun doelstellingen realiseren. Onze manager Marieke Kokkeler bespreekt graag de mogelijkheden met je.

Neem gerust contact met Marieke op via 024-3668328