Ondernemers tegen kanker

Het Radboud Oncologie Fonds is op zoek naar ondernemers die een gevoel hebben bij het Radboudumc en de regio, en die graag een steentje bijdragen aan onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Eind 2013 zijn wij gestart met het opbouwen van het netwerk ‘Ondernemers tegen Kanker’. Inmiddels mogen wij rekenen op de steun van 28 zakenvrienden!

Op landelijk niveau bouwt KWF Kankerbestrijding aan een zelfde netwerk, zodat wij landelijk en regionaal samen tegen kanker strijden. Het Radboud Oncologie Fonds mag zich al gelukkig prijzen met de volgende zakenvrienden uit de regio.

Word ook zakenvriend!

Het midden- en kleinbedrijf staat midden in de samenleving en speelt een belangrijke rol in maatschappelijke ontwikkelingen. Als ondernemer kunt u zorgen voor onderzoek tegen kanker in de regio! Word Zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds. Het downloaden van onze nieuwe folder kan binnenkort hier het inschrijfformulier.

Wat bieden wij u?

Bij deze structurele samenwerking is het uitgangspunt dat de doelstellingen van zowel uw organisatie als ons fonds worden gerealiseerd. Voor een minimale bijdrage van € 200 per maand (in veel gevallen fiscaal aftrekbaar) bieden wij u:

  • Een essentiële bijdrage aan kankeronderzoek in het Radboudumc
  • Kijkje ‘in de keuken’ van het Radboudumc Centrum voor Oncologie
  • Een welkomstpakket met digitale hulpmiddelen ter eigen promotie
  • Logovermelding en motivatie op onze website
  • 2 x per jaar een netwerkbijeenkomst (1 x regionaal en 1 x landelijk met KWF ‘Ondernemers tegen Kanker’)
  • Kennismaking met het netwerk van het Radboudumc
  • 4 x per jaar een update via de digitale nieuwsbrief van het Radboud Oncologie Fonds

Op speciaal verzoek kunt u vanaf € 5.000 een specifiek onderzoeksproject adopteren dat u na aan het hart ligt.

Fiscaal interessant

Het Radboud Oncologie Fonds is door de Belastingdienst officieel aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor zijn donaties van particulieren en bedrijven in veel gevallen fiscaal aftrekbaar. Lees meer!

Download de folder en formulier

Download hier binnenkort onze Zakenvrienden folder.
Download hier binnenkort ons inschrijfformulier.

Contact

Heeft u vragen of bent u klaar om te ondernemen tegen kanker in onze regio? Neem dan contact met ons op via tel +31 (0)24 36 68 328.