Onderzoek naar kanker in het Radboudumc steunen kan op verschillende manieren. Naast vrijwilligerswerk, een ambassadeurschap of een actie starten, is het ook mogelijk om gericht te doneren aan specifiek onderzoek naar kanker. We spreken dan van een doelbesteding. Een doelbesteding kunt u als particulier doen, maar ook namens een grotere organisatie of (vermogens) fonds.

Het Radboudumc heeft een grote variatie aan onderzoek naar kanker. Op onze website en actieplatform proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over al deze verschillende typen onderzoek. Het kan zijn dat één specifiek onderzoek in het bijzonder uw aandacht heeft.

Steun specifiek onderzoek
Het is mogelijk om enkel dat specifieke onderzoek te steunen. Als u een donatie doet via ons actieplatform, is het mogelijk om voor het betreffende onderzoek een donatie achter te laten. Als u liever niet doneert via ons actieplatform en op een andere manier onderzoek naar kanker wilt steunen, dan kunt u ons dat laten weten. U kunt ons dan ook laten weten welk specifiek onderzoek u wilt steunen. Wij leggen u dan uit hoe u dat kunt doen.

Grotere giften en donaties
Ook voor grotere donaties geldt dat deze naar één specifiek onderzoek kunnen. Graag horen wij in een persoonlijk gesprek wat daarvoor uw wensen zijn. Mailen is uiteraard ook mogelijk, maar wij snappen dat bij het doen van een grotere donatie persoonlijk contact de voorkeur heeft.

U kunt ons bereiken via (024) 36 68328 of info@radboudoncologiefonds.nl

Tot snel!