Agenda


Gehele jaar

Wandel kanker de wereld uit

Loop jij jouw eigen wandeltocht voor ons?
Om te wandelen met betekenis én als steun voor al die mensen die vechten tegen kanker vragen wij jou om voor ons te gaan wandelen. Waar je ook wandelt, of je dat alleen of in groepsverband doet, wanneer en hoe ver…. het maakt niet uit. Loop mee om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Iedereen kan meedoen!

Meer info: www.wandelkankerdewerelduit.nl 

Ren kanker de wereld uit

Hardlopen is gezond en kan daarnaast extra van betekenis zijn! Ren jij voor onderzoek naar kanker? Daarmee steun je ons en het belangrijke wetenschappenlijke onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Deelnemers ontvangen ruim anderhalve week na inschrijving een uniek “Ren-kanker-de-wereld-uit” shirt en na afloop van hun hardloop moment een Limited Edition hardloop medaille. 

Meer info: www.renkankerdewerelduit.nl


Januari 2022

1 december t/m 28 februari 2022

Winterlichtjes wandeling

Als het buiten donker is en we de warmte binnen en dicht bij elkaar zoeken staan we ook vaker stil bij de mensen die we moeten missen of bij de mensen die een lichtpuntje verdienen omdat ze ziek zijn of omdat ze verdriet ervaren. Wandel deze wintermaanden een winterlichtjes wandeling voor het Radboud Oncologie Fonds. Vraag je familie, vrienden of collega’s met je mee te lopen. Wanneer jij wilt, waar je wilt en welke afstand je wilt. Maak het extra betekenisvol en wandel langs plekken die speciaal voor je zijn en sta stil bij wat jij belangrijk vindt!

Meer info: www.winterlichtjeswandeling.nl


Februari 2022

4 februari 2022

Wereldkankerdag 2022

Ieder jaar wordt er op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij kanker. Bij het Radboud Oncologie Fonds staat het weekend van 4 t/m 6 februari Wereldkankerdag in het teken van de actie “Wandel kanker de wereld uit”. Maak ook je eigen wandelactie en bepaal je eigen wandeldoel. Je ontvangt een speciaal wandelshirt en na afloop een Limited Edition Wandelkruisje.

Meer info en inschrijven: www.wandelkankerdewerelduit.nl


Maart 2022

12 maart 2022

Mountainbike4Life

MOUNTAINBIKE4LIFE is een fietstocht door de prachtige Veluwse bossen. Onderweg wacht je regelmatig een muzikaal en culinair intermezzo, met borrels en bites van verschillende sterrenkoks. Wat en waar merk je vanzelf! De route begint en eindigt bij Het Koetshuis aan de Panoramaweg 23a in Bennekom.

Meer info en inschrijven: www.mountainbike4life.nl.


Mei 2022

22 mei 2022

Fietsevenement Zeven voor Leven

Je gaat de uitdaging aan om zeven keer (of zo vaak jij kan) het parcours van een kleine 20 km door de prachtige omgeving van de Gemeente Berg en Dal met de fiets af te leggen. Rijd je alle zeven rondes uit, dan overwin je meer dan 2.000 hoogtemeters! En dat gewoon in Nederland.
De opbrengsten van dit evenement ondersteunen ­initiatieven die zich inzetten om kanker eerder te diagnosticeren en gerichter te behandelen.

Meer info en inschrijven: www.zevenvoorleven.nl.

Mei 2022

Symposium Blaaskanker

Door dr. Toine van der Heijden.

Aanmelden kan via info@radboudoncologiefonds.nl.


November 2022

November 2022

Prompt een snor 2022

In november zullen artsen, onderzoekers en medisch personeel van Radboudumc en CWZ in actie komen voor onderzoek naar prostaatkanker.
Doe jij ook met hen mee? Laat je snor staan, bak snorrenkoekjes, maak een snorfietstoer of wees op een andere manier creatief en zamel geld in voor belangrijk onderzoek naar prostaatkanker.

Meer info: http://www.prompteensnor.nl


Help ook mee

Wil jij ook verschil maken? Kom dan ook in actie. Elke euro helpt en draagt bij aan onderzoek in het Radboudumc. Méér geld betekent méér onderzoek, betekent méér kans op genezing. Daar kunnen we jouw hulp ook bij gebruiken. In de vorm van donaties, maar ook op andere manieren. Organiseer een actie op school, werk of in de buurt. Wandel, ren of fiets mee met een bestaand evenement. Of bedenk zelf een creatieve manier die bij je past.
Laat je inspireren en zoek of start zelf een actie.

Zoek of start een actie