Agenda


Gehele jaar

Wandel kanker de wereld uit

Loop jij jouw eigen wandeltocht voor ons?
Om te wandelen met betekenis én als steun voor al die mensen die vechten tegen kanker vragen wij jou om voor ons te gaan wandelen. Waar je ook wandelt, of je dat alleen of in groepsverband doet, wanneer en hoe ver…. het maakt niet uit. Loop mee om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Iedereen kan meedoen!

Meer info: www.wandelkankerdewerelduit.nl 

Ren kanker de wereld uit

Hardlopen is gezond en kan daarnaast extra van betekenis zijn! Ren jij voor onderzoek naar kanker? Daarmee steun je ons en het belangrijke wetenschappenlijke onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Deelnemers ontvangen ruim anderhalve week na inschrijving een uniek “Ren-kanker-de-wereld-uit” shirt en na afloop van hun hardloop moment een Limited Edition hardloop medaille. 

Meer info: www.renkankerdewerelduit.nl


November 2022

19 November 2022

‘Prompt-een-snor’ Rally

Zet al je navigatie-skills in en win een origineel ‘Blue Race Jacket’

Op zaterdag 19 november wordt een speciale rally georganiseerd die in het teken staat van onderzoek naar prostaatkanker. In november maken de bevlogen artsen en onderzoekers van het Radboudumc en CWZ in Nijmegen én het Catharina ziekenhuis in Eindhoven zich sterk voor onderzoek naar prostaatkanker. Om nóg meer aandacht te vragen organiseren zij in samenwerking met het Radboud Oncologie Fonds een heuse ‘Prompt-een-snor’-Rally.

Meer informatie over deelname is te vinden via:
https://radboudoncologiefonds.nl/prompt-een-snor-rally-2022/


30 November 2022

Symposium Prostaatkanker;
de toekomst in beeld

Vrijdag 30 november a.s. zal het Symposium Prostaatkanker plaatsvinden in het Auditorium van het Radboudumc. De ontwikkelingen in de diagnostiek en behandeling van prostaatkanker staan gelukkig niet stil.

Na afloop van het symposium zal een gezamenlijk afscheermoment zijn waarbij alle snorren die in de maand november zijn gegroeid voor de actie ‘Prompt-een-snor’ door een professionele barber worden afgeschoren.

Bekijk het programma of meld je aan via:
https://radboudoncologiefonds.nl/symposium-prostaatkanker-2022/


November 2022

Prompt een snor 2022

In november zullen artsen, onderzoekers en medisch personeel van het Radboudumc, het CWZ en het Catharina in Eindhoven in actie komen voor onderzoek naar prostaatkanker.
Doe jij ook met hen mee? Laat je snor staan, bak snorrenkoekjes, maak een snorfietstoer of wees op een andere manier creatief en zamel geld in voor belangrijk onderzoek naar prostaatkanker.

Meer info: http://www.prompteensnor.nl


Februari 2023

4 februari 2023

Wereldkankerdag

Kanker is een ziekte waar 1 op de 3 Nederlanders op een zeker moment mee te maken krijgt. De ziekte verandert niet alleen het leven van patiënten, maar heeft ook invloed op dat van hun partner, familie, collega’s en vrienden …
Tijdens deze dag staan we stil bij de impact van kanker. De invulling van deze dag volgt later.


Help ook mee

Wil jij ook verschil maken? Kom dan ook in actie. Elke euro helpt en draagt bij aan onderzoek in het Radboudumc. Méér geld betekent méér onderzoek, betekent méér kans op genezing. Daar kunnen we jouw hulp ook bij gebruiken. In de vorm van donaties, maar ook op andere manieren. Organiseer een actie op school, werk of in de buurt. Wandel, ren of fiets mee met een bestaand evenement. Of bedenk zelf een creatieve manier die bij je past.
Laat je inspireren en zoek of start zelf een actie.

Zoek of start een actie