Agenda


Gehele jaar

Wandel kanker de wereld uit

Loop jij jouw eigen wandeltocht voor ons?
Om te wandelen met betekenis én als steun voor al die mensen die vechten tegen kanker vragen wij jou om voor ons te gaan wandelen. Waar je ook wandelt, of je dat alleen of in groepsverband doet, wanneer en hoe ver…. het maakt niet uit. Loop mee om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Iedereen kan meedoen!

Meer info: www.wandelkankerdewerelduit.nl 

Ren kanker de wereld uit

Hardlopen is gezond en kan daarnaast extra van betekenis zijn! Ren jij voor onderzoek naar kanker? Daarmee steun je ons en het belangrijke wetenschappenlijke onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Deelnemers ontvangen ruim anderhalve week na inschrijving een uniek “Ren-kanker-de-wereld-uit” shirt en na afloop van hun hardloop moment een Limited Edition hardloop medaille. 

Meer info: www.renkankerdewerelduit.nl

Koorconcerten voor onderzoek naar darmkanker

Gedurende 2023 zullen de koren Inspire2liveChoir en Choir4Hope o.l.v. dirigent Peter Overduin diverse optredens verzorgen. De opbrengst die hieruit voortkomt, en uit andere activiteiten om geld bijeen te brengen, komt ten goede aan het onderzoek naar darmkanker in het Radboudumc.
In de onderstaande agenda tref je waar en wanneer de concerten van beide koren plaatsvinden.


Januari 2024

27 januari 2024

Inspire2liveChoir in Hardinxveld

Meer informatie volgt hier.


Februari 2024

4 februari 2024

Publiekslezing Wereldkankerdag

Tijdens Wereldkankerdag organiseert het Centrum voor Oncologie Radboudumc samen met De Gelderlander een publiekslezing. De lezing wordt gegeven door prof. Carl Figdor en gaat over “Afweer tegen kanker. Van droom naar werkelijkheid”. De lezing vindt plaats op zondag 4 februari van 13.30 – 16.30 uur in het Experience Center van het Radboudumc. Deze lezing bijwonen? Meld je dan aan via www.wereldkankerdagpubliekslezing.nl. Hier is ook het programma te vinden.

Het bijwonen van deze middag is kosteloos. Reserveer op tijd want er is beperkt plek.


6 februari 2024

Benefietavond Mozaïek ­Wijchen

Optredens van zanger Maarten Peters, cabaretier Kees van Amstel, zanger, gitarist én rasverteller Ed Struijlaart. Met bijdragen van ervaringsdeskundige Loesan Peters en top-­oncologes van het Radboudumc. De initiatiefneemster van deze avond is Kitty Trepels-van Mil.
Meer info: www.mozaiekwijchen.nl/theater/voorstellingen/


Help ook mee

Wil jij ook verschil maken? Kom dan ook in actie. Elke euro helpt en draagt bij aan onderzoek in het Radboudumc. Méér geld betekent méér onderzoek, betekent méér kans op genezing. Daar kunnen we jouw hulp ook bij gebruiken. In de vorm van donaties, maar ook op andere manieren. Organiseer een actie op school, werk of in de buurt. Wandel, ren of fiets mee met een bestaand evenement. Of bedenk zelf een creatieve manier die bij je past.
Laat je inspireren en zoek of start zelf een actie.

Zoek of start een actie