Hou jij van wandelen?

Wil je met jouw wandelrondje een keer meedoen aan een mooi evenement en tegelijkertijd inzetten voor onderzoek naar kanker? Check dan deze evenementen hieronder. Kijk welke evenement het beste bij jou past en schrijf je in. Donaties komen ten goede aan onderzoek naar kanker in Het Radboudumc.

Wandel kanker de wereld uit

Wandel kanker de wereld uit

Gehele jaar door

Wandelen als steun voor ieder die geraakt is door kanker
Wandelen met betekenis én als steun voor al die mensen die vechten tegen kanker vragen wij jou om voor ons te gaan wandelen. Waar je ook wandelt, of je dat alleen of in groepsverband doet, wanneer en hoe ver…. het maakt niet uit. Loop mee om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc. 

Loop jij jouw eigen wandeltocht voor ons?
Iedereen kan meedoen! Jong en oud, groot en klein, op klompen, barefoot of op teenslippers. Zolang je maar kan aantonen dat je je eigen wandelprestatie hebt gehaald. Of je nu 5, 25 of 120 km wandelt. Je bepaalt je eigen route en startmoment. 

Meer info en inschrijven: www.wandelkankerdewerelduit.nl

Winterlichtjes wandeling

Winterlichtjes wandeling

Tot en met 28 februari 2022

Sfeervolle winterwandeling met extra betekenis
Als het buiten donker is en we de warmte binnen en dicht bij elkaar zoeken staan we ook vaker stil bij de mensen die we moeten missen of bij de mensen die een lichtpuntje verdienen omdat ze ziek zijn of omdat ze verdriet ervaren.

Wandel deze wintermaanden een winterlichtjes wandeling voor het Radboud Oncologie Fonds. Vraag je familie, vrienden of collega’s met je mee te lopen. Wanneer jij wilt, waar je wilt en welke afstand je wilt. Maak het extra betekenisvol en wandel langs plekken die speciaal voor je zijn en sta stil bij wat jij belangrijk vindt!

Na inschrijving ontvang je een winterlichtjespakket met lichtgevend hartje voor op je jas.

Meer info en inschrijven: http://www.winterlichtjeswandeling.nl