Hou jij van wandelen?

Wil je met jouw wandelrondje een keer meedoen aan een mooi evenement en tegelijkertijd inzetten voor onderzoek naar kanker? Check dan deze evenementen hieronder. Kijk welke evenement het beste bij jou past en schrijf je in. Donaties komen ten goede aan onderzoek naar kanker in Het Radboudumc.

4Daagse Nijmegen 2022

Nijmeegse 4Daagse 2022

19 t/m 22 juli 2022

Loop jij jouw 4Daagse voor ons?
Ken jij iemand die ziek is of moet jij iemand zo verschrikkelijk missen? Ben jij herstellende van kanker en is het jouw doel om de 4Daagse te lopen? Loop met betekenis en laat je tijdens de 4Daagse sponsoren voor het belangrijke onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Iedereen die de 4Daagse loopt kan meedoen!

Persoonlijk onthaal op Via Gladiola
Bij deelname ontvang je een ­speciaal ‘Wandel-kanker-de-wereld-uit’ t-shirt en ons ­eigen Limited-Edition ­Vierdaagse Wandelkruisje. Op de Via Gladiola zullen wij langs de route zorgen voor een warm onthaal en kun je jouw persoonlijke wens achterlaten voor diegene aan wie jij jouw 4Daagse wilt opdragen.

Meer info en inschrijven: www.vierdaagse2022.nl

Wandel kanker de wereld uit

Wandel kanker de wereld uit

Gehele jaar door

Wandelen als steun voor ieder die geraakt is door kanker
Wandelen met betekenis én als steun voor al die mensen die vechten tegen kanker vragen wij jou om voor ons te gaan wandelen. Waar je ook wandelt, of je dat alleen of in groepsverband doet, wanneer en hoe ver…. het maakt niet uit. Loop mee om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc. 

Loop jij jouw eigen wandeltocht voor ons?
Iedereen kan meedoen! Jong en oud, groot en klein, op klompen, barefoot of op teenslippers. Zolang je maar kan aantonen dat je je eigen wandelprestatie hebt gehaald. Of je nu 5, 25 of 120 km wandelt. Je bepaalt je eigen route en startmoment. 

Meer info en inschrijven: www.wandelkankerdewerelduit.nl