Reikhalzend uitkijken naar verjaardagscadeaus is bijna een vanzelfsprekendheid tijdens de kinderjaren, maar wat vraagt u voor uw verjaardag aan familie en vrienden als uw kinderjaren al ver achter u liggen?

Net zoals vader- en moederdag is ook uw eigen verjaardag een jaarlijks terugkomend moment waarop de tijd even voor u is. Daarbij komt ook onherroepelijk de jaarlijks terugkerende vraag om de hoek kijken: wat ga ik dit jaar eens vragen voor mijn verjaardag?

Maak een ander blij
Heeft u geen idee wat u dit jaar zou moeten vragen? Maak dan een ander blij met uw verjaardagscadeau en draag bij aan de gezondheid van een ander! Het Radboud Oncologie Fonds haalt geld op voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc en zet zich in voor een langer leven en een betere gezondheid voor kankerpatiënten. En daar kunt u op uw verjaardag aan bijdragen.

Hoe doet u dat?
Dat is heel eenvoudig. U kunt aan uw vrienden en familie een bijdrage vragen voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Dat kunt u vervolgens zelf direct naar het Radboud Oncologie Fonds overmaken via het online donatieplatform of via ons bankrekeningnummer: NL34RABO 033 00 00 039. Vermeld bij uw algemene donatie of overboeking ‘Verjaardag’ en uw achternaam.

Kies u eigen ‘verjaardagsdoel’
Wilt u uw verjaardagsbijdrage aan een specifiek onderzoek naar kanker in het Radboudumc doen? Ook dat is mogelijk. Kijk dan naar ons actuele projectoverzicht en doneer uw verjaardagsgeld aan een specifiek lopend onderzoek. Klik op onderstaande foto voor ons projectoverzicht:

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via info@radboudoncologiefonds.nl of (024) 36 68 328