Er zijn ook andere manieren om het onderzoek naar kanker in het Radboudumc te steunen. Zet een actie op via ons actieplatform, word vrijwilliger of ambassadeur van het Radboud Oncologie Fonds of deel uw verhaal met ons. Of deel ons verhaal met uw eigen netwerken, zodat nóg meer mensen op de hoogte zijn van het onderzoek naar kanker dat gedaan wordt in het Radboudumc.

Het Radboud Oncologie Fonds wil met uw steun en dat van anderen het kankeronderzoek in het Radboudumc nóg succesvoller maken, zodat we nog meer kankerpatiënten een langer en beter leven kunnen geven. Daarvoor hoeft u niet altijd uw portemonnee te trekken: wij zien dat het delen van patiëntverhalen, het ondernemen van bijvoorbeeld een fietstocht ter nagedachtenis van een dierbare of het onder de aandacht brengen van het werk van onze onderzoekers bij collega’s en familie heel veel directe en indirecte invloed kan hebben op de voortgang van onderzoek naar kanker.

Niet geschoten….
…is altijd mis. Daarom willen wij u graag kennis laten maken met de alternatieven voor die euro die doorgaans wordt gevraagd om te doneren. Niet alles is in geld uit te drukken. Wilt u weten hoe u op een andere manier kunt bijdragen aan het onderzoek? Wij vertellen er graag meer over!

U kunt ons mailen of bellen via info@radboudoncologiefonds.nl en (024) 36 68 328.