Testament

Wilt u ook in de toekomst onderzoek in uw ziekenhuis naar kanker mogelijk maken? Denk dan eens aan de mogelijkheid om het Radboud Oncologie Fonds in uw testament op te nemen. U kunt indien gewenst geoormerkt geven en een specifiek thema of onderzoek aangeven in een legaat. Lees meer.

Fonds op naam

Een fonds op naam is een bij leven of middels een testament opgericht fonds. Met een fonds op naam kunt u als particulier, stichting of bedrijf zelf bepalen hoe u geld wordt besteed. Zo kunt u jarenlang uw familienaam of bedrijfsnaam of de naam van een overledene verbinden aan specifiek kankeronderzoek van het Radboudumc. Lees meer.

Belastingvrij schenken

Overweegt u te schenken aan het Radboud Oncologie Fonds? Dan is het goed om te weten dat wij een ANBI status hebben. Hierdoor hoeven wij geen schenkbelasting te betalen over uw gift. Ook betalen wij geen erfbelasting over ontvangen erfenissen. Voor u betekent dit dat uw giften fiscaal aftrekbaar zijn, als deze aan een aantal voorwaarden voldoen. Lees meer.

Salarisdonatie

Met een salarisdonatie zorgt u samen met uw werknemers onderzoek tegen kanker. Daar zijn wij uiteraard zeer blij mee. Daarnaast is het ook een uitstekende manier om de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf zichtbaar te maken. Het versterkt ook nog eens de teamspirit binnen uw bedrijf. Kortom, gewoon doen! Lees meer.