Samen rijden tegen prostaatkanker óf laat je snor staan!

Op zaterdag 4 november wordt onze jaarlijkse fundraisings rally georganiseerd die in het teken staat van onderzoek naar prostaatkanker. In november maken artsen en onderzoekers van het Radboudumc, CWZ en Catharina ziekenhuis zich sterk voor onderzoek naar prostaatkanker.

Naast de rally kan iedereen ook deze Movember-maand zijn, of haar, snor laten staan. Meer info of je eigen snorrenactie aanmaken kan op onze actiepagina.

Hoe werkt de rally?

Wij ontvangen je graag vanaf 11.00 uur in het Mille Miglia Café in het Metropole te Druten. Aansluitend is er een rondleiding in de bijzondere privécollectie van exclusieve automobielen uit het heden en verleden. Rond 13.30 uur zal de eerste equipe vertrekken. Vervolgens start iedere minuut een nieuwe equipe om een route te volgen door schitterende bossen, langs het water en door pittoreske dorpjes naar ons eindpunt: het net geopende hotel-restaurant aan het water, De Bungelaer. Hier staat een heerlijk diner op ons te wachten en zal er ook nog eens een veiling plaatsvinden met zeer exclusieve items. Dit is dé gelegenheid om je netwerk uit te breiden én om iets goeds te doen voor mensen die getroffen zijn door kanker.

Een equipe bestaat uit 2 personen (bestuurder en navigator). De route wordt aangegeven middels bolletje-pijltje, ingetekende lijn op de kaart en met behulp van foto’s. Of je nou met een beginnende equipe aan de start verschijnt of al vele rally’s op je naam hebt staan, ieder niveau kan meedoen! Zet al je navigatie skills in, pak je punten en win een origineel en exclusief ‘Blue Race jacket’.

Krijg een indruk van de dag en bekijk hieronder de aftermovie van de Prompt-een-snor Rally van vorig jaar.

Laat deze Movembermaand niet zomaar voorbijgaan, maar doe mee met je (business)team en draag bij aan de strijd tegen prostaatkanker. Samen kunnen we het verschil maken en ervoor zorgen dat mannen een gezonde toekomst tegemoet gaan!

We hopen dat we jou persoonlijk mogen ontvangen op 4 november om deel te nemen aan deze unieke ervaring en ons te helpen in onze strijd tegen kanker. Samen kunnen we echt iets betekenen. Aanmelden voor de rally kan hier

Wij zien je graag aan de start van deze uitdagende rally op 4 november!

Team Prompt-een-snor

Radboudumc Nijmegen: dr. Niven Mehra en dr. Michiel Sedelaar
CWZ Nijmegen: dr. Rik Somford, dr. Jean-Paul van Basten en
drs. Alexander Bellaar Spruyt,
Catharina Ziekenhuis Eindhoven: dr. Erik Vrijhof en dr. Robert Hoekstra
Radboud ­Oncologie Fonds Nijmegen: drs. Marieke Kokkeler, Karin Derksen – Bens, Annemiek Melchers en Jolanda Aalders

Het Prosper team met v.l.n.r. dr. Michiel Sedelaar (Radboudumc), dr. Jean-Paul van Basten (CWZ), dr. Eric Vrijhof en drs. Robert Hoekstra (Catharina Ziekenhuis), dr. Rik Somford (CWZ) en drs. Alexander Bellaar Spruyt (CWZ). Niet op deze foto dr. Niven Mehra (Radboudumc).