Samen met zo’n 200 mountainbikers willen we zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek naar speekselklierkanker in het Radboudumc. We kijken uit naar een mooie tocht!


Een dagje sportief op pad in de Veluwse bossen, lekkere hapjes en drankjes op sterrenniveau én bijdragen aan onderzoek naar speekselklierkanker. Het kan op zaterdag 12 maart 2022 tijdens MOUNTAINBIKE4LIFE.

Bijzondere sterrentocht

MOUNTAINBIKE4LIFE is een fietstocht door de prachtige Veluwse bossen. Onderweg wacht je regelmatig een muzikaal en culinair intermezzo, met borrels en bites van verschillende sterrenkoks. Wat en waar merk je vanzelf! De route begint en eindigt bij Het Koetshuis aan de Panoramaweg 23a in Bennekom. We starten vanaf 09.30 uur. Uw individuele starttijd wordt aan u bekend gemaakt.

De route begint en eindigt bij Het Koetshuis in Bennekom

30 of 40 kilometer; een spectaculair parcours

Je kiest voor 30 of 40 kilometer. Het is geen wedstrijd: geen mountainbike ervaring is geen bezwaar, er zijn ervaren mountainbikers aanwezig om je tips en tricks te geven en je te begeleiden op de route.  

Heb je geen mountainbike? Voor slechts een kleine bijdrage van 15 euro staat er een voor je klaar. Geef dit z.s.m. door per mail: saskia@speekselklierkanker.org

Meer informatie over de route en het huren van een mountainbike krijg je na je inschrijving.

Inschrijven

Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je dan snel in via onderstaande knop! Je betaalt € 100 inschrijfgeld. Dit bedrag is 100% voor het onderzoek naar speekselklierkanker. Als we jouw aanmelding hebben ontvangen, krijg je voor 5 maart de gedetailleerde informatie en kan de voorpret beginnen!

Wil je met meer mensen meedoen in een team? Geef dit door per mail: saskia@speekselklierkanker.org,  dan zorgen wij dat je samen kunt starten.

Opbrengst voor onderzoek

MOUNTAINBIKE4LIFE is een initiatief van Joost Veerman, Saskia Löhr en Jaco Wiegersma. Met de opbrengst van deze mountainbiketocht steunen zij het onderzoek van prof. dr. Carla van Herpen. Zij is als hoogleraar Rare Cancers verbonden aan het Radboudumc en de Radboud Universiteit en doet onderzoek naar de interactie tussen tumoren en het immuunsysteem van patiënten met speekselklierkanker. Met als doel: het ontwikkelen van rationele immuuntherapieën voor patiënten met speekselklierkanker. Dit kan de sleutel zijn tot een betere behandeling van deze zeldzame vorm van kanker in de toekomst. En daarmee tot betere perspectieven voor patiënten met speekselklierkanker.

Mountainbike4life is een initiatief van Joost Veerman, Saskia Löhr en Jaco Wiegersma.