Alle bedragen, groot of klein, zijn van harte welkom bij het Radboud Oncologie Fonds: wij zijn dankbaar voor elke bijdrage aan het onderzoek naar kanker in het Radboudumc! U zult begrijpen dat er voor onderzoekers in het Radboudumc wel meer mogelijk is bij grotere donaties en giften: onderzoek kan sneller worden uitgevoerd waardoor resultaten eerder kunnen worden geboekt. Wilt u hieraan bijdragen?

Wij zetten de mogelijkheden voor een grotere gift aan het Radboud Oncologie Fonds voor u op een rij.

Fonds op Naam
De naam van uw bedrijf, van een dierbare of van uzelf verbinden aan het bijzondere werk van onze onderzoekers naar kanker in het Radboudumc? Dat kan met een Fonds op Naam. Met zo’n fonds kunt u een onderzoek naar wens steunen dat u na aan het hart ligt. Zoals fundamenteel wetenschappelijk onderzoek, onderzoek naar een specifieke tumorsoort, onderzoek op het gebied van patiëntenzorg of onderwijs. U bepaalt welk thema of onderzoeksproject u wilt steunen. En u weet precies wat er met uw geld gebeurt. Meer informatie over een Fonds op Naam?
Klik op deze pagina en neem contact met ons op via (024) 36 68 328.

Salarisdonatie
Met een salarisdonatie zorgt u samen met uw werknemers voor méér onderzoek tegen kanker. Het is een uitstekende manier om de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf zichtbaar te maken. Daarnaast versterkt het ook nog eens de teamspirit binnen uw bedrijf! Lees meer.

Periodieke schenking (akte)
Met een periodieke schenkingsakte kunt u uw schenking volledig aftrekken van de Belastingdienst. Dat betekent dat er meer geld naar het onderzoek naar kanker in het Radboudumc gaat. U kunt dan tot wel twee keer zoveel bijdragen aan onderzoek naar kanker. Belastingvrij schenken hoeft sinds januari 2014 niet meer via een notariële akte, dus de overeenkomst is voldoende. Meer weten? Neem contact met ons op via (024) 36 68 328 of info@radboudoncologiefonds.nl

Zakelijke giften
Een zakelijke gift kan geheel aftrekbaar zijn (belastingvrije gift) als het een zakelijke kostenpost betreft en de gift in wat voor vorm dan ook een positieve, nuttige bijdrage levert aan uw bedrijfsvoering. Denk hierbij aan reclame, sponsoring en donaties in manuren. Deze kostenpost is ook aftrekbaar wanneer in het betreffende jaar een fiscaal verlies wordt geleden (het verlies wordt dan vergroot). Des te meer reden om net als vele andere regionale ondernemers Zakenvriend te worden en structureel bij te dragen aan onderzoek naar kanker! Lees hier meer over het Zakenvriendschap met het Radboud Oncologie Fonds.