Nadat in 2018 de eerste truck van ­Willems Transport de weg ­opging met het logo van het Radboud Oncologie Fonds op beide kanten van de vrachtwagen is daar inmiddels de derde aan toegevoegd. “Wij vinden dat áls je iets kan doen, dat je dat ook moet doen.” legt directeur Arie van Rijn uit.” Willems Transport is een familie­bedrijf. “We doen dit werk écht met elkaar en zijn heel betrokken bij onze collega’s. Wat betreft kanker hebben we er helaas allemaal wel op een bepaalde manier mee te maken.”

Dat de beletterde vrachtwagens ook bij anderen worden opgemerkt blijkt wel uit de reacties. Arie: “Soms krijgen we een mail van een leverancier hoe mooi ze dit ­initiatief van ons vinden. Als ­Zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds ­kunnen wij op die manier iets terugdoen. Zo willen wij met onze steun op deze manier bijdragen aan onderzoek naar kanker.”


Indrukwekkend
Als Zakenvriend komt Arie ook op de speciaal voor de zakenvrienden georganiseerde netwerkbijeenkomsten. De laatste keer ging het over hoe voeding kan bijdragen aan het herstel van ­patiënten in het ziekenhuis “Ik was daarvan onder de ­indruk. Je ziet dat ook over de voeding heel goed wordt nagedacht. Zelfs ­gebaseerd op computerdata. Daar denk je zelf toch niet bij na. Ik vind dat heel interessant en kom daarom graag naar deze bijeenkomsten.”

Ook Zakenvriend worden?
Neem contact op met Marieke Kokkeler via 06 – 2121 8871