Op donderdag 7 april a.s. mogen we jullie eindelijk weer live ontvangen en hebben wij een speciaal programma voor jullie samengesteld.
Graag laten we zien wat er in de loop der jaren is veranderd in het onderzoek naar ­kanker, welke nieuwe inzichten er zijn én op welke manier we de afgelopen 2 jaar ervoor hebben gezorgd dat het belangrijke onderzoek door heeft kunnen gaan. 

Graag geven we u ook een kijkje in de wereld van anatomie en pathologie. Tijdens een rondleiding wordt verteld waarom dit museum een belangrijke studiefunctie vervult voor studenten geneeskunde, biomedische wetenschappen, tandheelkunde en paramedische beroepen. Daarnaast is het zeer interessant voor iedereen die interesse heeft in bouw en functie van het menselijk lichaam.

Mogen we u ontvangen?
Meld u zich dan hieronder aan. Neemt u een introducé en/of zakenrelatie mee? Van harte welkom! Vermeld dit even bij uw aanmelding met vermelding van naam en brijdrijfsnaam, dan houden we een extra plaatsje vrij.

Maatregelen rondom corona
Het Radboudumc heeft strikte regels aangaande corona en het bezoek aan het ziekenhuis. Voor de geldende maatregelen in Het Radboudumc verwijzen wij u graag naar de coronapagina op website van het Radboudumc.