Voor onderzoek tegen kanker!

Fiets of wandel mee op 2 juni 2024 om kanker op tijd te signaleren

Eén op de twee wordt geconfronteerd met kanker. Daarom organiseert Zeven voor Leven op zondag 2 juni dit fiets- en wandelevenement voor het eerder zien van deze ziekte. Want als je de kanker ziet, kun je hem gerichter behandelen.

Tijdens Zeven voor Leven ga je fietsen of wandelen voor het goede doel! Haal het beste uit jezelf en haal geld op voor stichting Kanker Zien. Het doel van deze stichting: kanker in een eerder stadium kunnen diagnosticeren en tumoren gerichter kunnen behandelen. Hierdoor wordt ook de kwaliteit van leven na behandeling verbeterd. Zeven voor Leven streeft uiteindelijk zelfs naar volledige preventie van deze ziekte. Help jij ook mee?

Fietsen of wandelen

Hoe vaak bedwing jij de iconische ­beklimmingen zoals de Oude Holleweg en Zevenheuvelenweg met percentages ­variërend van 4 tot wel 13%? Als je 7 ­rondes fietst bereik je meer dan 2000 hoogtemeters! Daag jezelf uit en fiets zoveel mogelijk rondjes. Of doe mee met de Gravelride. Een uitdagende rit over grotendeels onverharde paden. Ook is het mogelijk om gezellig mee te fietsen met de relaxte familie­toertocht. Na het succes van vorig jaar is het ook deze editie mogelijk om mee te lopen met de wandeltocht. Zien we jou tijdens ­Zeven voor Leven?

Meer weten of inschrijven? 

Inschrijven kan via: https://www.zevenvoorleven.nl/inschrijven/

#Voorwiefietsjij? #Voorwiewandeljij?

Doe mee aan fietsevenement Zeven voor Leven!