Publiekssymposium en informatiemarkt

Op Wereldkankerdag organiseerde het Radboudumc Centrum voor Oncologie een publiekssymposium over kanker. Aan bod kwamen twee wetenschappelijke onderzoeken die hebben geleid tot vernieuwingen in de zorg. Daarnaast werd er een breed debat gevoerd over ‘Hoe om te gaan met medisch nieuws’? Het publiekssymposium werd omlijst met een informatiemarkt waar verschillende patiëntenverenigingen zich presenteerden en waar dokters van het Radboudumc beschikbaar waren voor vragen.

 

Er kwamen ongeveer 200 bezoekers op het publiekssymposium af.

Loterij

Het Radboud Oncologie Fonds organiseerde een loterij met gesponsorde prijzen. Er werden 47 loten gekocht wat €235,- opleverde voor onderzoek naar kanker. De hoofdprijs 2-dagen Parijs aangeboden door Toonen reizen werd gewonnen door Gerda Tijnagel. Gefeliciteerd!

Gerda Tijnagel

GerdaTijnagel

 

“Ik vond het een hele interessante dag, met goede sprekers en relevante antwoorden op vragen. Op diezelfde dag heb ik ook mee gedaan aan de loterij van het Radboud Oncologie Fonds en ben ik de gelukkige winnaar van een busreis naar Parijs voor twee personen geworden. Ik ben er super blij mee.”