In verband met het Coronavirus ziet Stichting Zeven voor Leven zich genoodzaakt de 2e editie van het evenement te verplaatsen naar 30 mei 2021.

Vanwege de verstrekkende maatregelen met betrekking tot het tegengaan van het coronavirus ziet Stichting Zeven voor Leven zich genoodzaakt de 2e editie van het evenement te verplaatsen naar 30 mei 2021!

De Rijksoverheid, het RIVM en de KNWU/ NTFU hebben verstrekkende maatregelen getroffen om de verspreiding van het covid-19 virus tegen te gaan. Het advies geldt om de komende periode sociale contacten zo veel mogelijk te vermijden. Ook is er een (tijdelijk) verbod op evenementen met meer dan 100 mensen. NOC*NSF adviseert trainingen in groepsverband en bijeenkomsten af te gelasten tot in ieder geval 31 maart. Of evenementen na deze periode doorgang kunnen vinden, is nog een groot vraagteken. Deze onzekere toekomst heeft er toe geleid dat Stichting Zeven voor Leven zich genoodzaakt ziet de editie die op 17 mei 2020 gepland staat, uit te stellen.

Nieuwe datum
Door de nu al overvolle kalender, de onzekerheid m.b.t. de maatregelen vanuit de Rijksoverheid en het uitstel van meerdere evenementen is ervoor gekozen de tweede editie door te schuiven naar 2021. Het programma zoals gepland voor dit jaar wordt daarbij zoveel mogelijk intact gelaten. De 2e editie van Zeven voor Leven gaat plaatsvinden op 30 mei 2021. 

Al ingeschreven?
Niet getreurd! Uiteraard zien we je graag 30 mei 2021 gewoon aan de start in Berg en Dal! Je persoonlijke pagina en inloggegevens blijven bewaard. Ook de donaties die je al hebt opgehaald blijven staan en komen ten goede van Stichting Kanker Zien. Mocht je toch niet kunnen deelnemen of aanvullende vragen hebben dan kun je contact met ons opnemen via info@7vl.nl.

Hopende op jouw begrip!

Met vriendelijke groet,
Stichting Zeven voor Leven

Johan Tiesnitsch
Dion Sluijsmans
Susanne van Rooijen
Stijn Nooteboom