Caroline was net 38 toen ze het nare bericht kreeg dat een onschuldig knobbeltje in haar ­knieholte een kwaadaardige tumor bleek te zijn. Caroline: “In één klap was alles anders en beheerste onzekerheid mijn leven. Ik kwam onder behandeling van het Radboudumc. Gelukkig waren er ook lichtpuntjes: geen uitzaaiingen, geen chemo, geen bestraling. Een tweede operatie werd ingepland.”

Caroline met haar boek Streep, of een poging tot

Na haar herstel schreef Caroline zich in voor de halve marathon van Eindhoven. Deze halve marathon liep zij voor KWF Kankerbestrijding met het team Ren tegen Kanker. Caroline: “Het was een manier voor mij om een houvast en een doel te hebben tijdens de maanden die volgden en ik de draad van een gezond leven weer oppakte. Het was ook een manier om een nare periode positief af te sluiten.

Over haar eerste jaar na de diagnose en hoe ze zich voorbereidde op de meest bijzondere halve marathon ooit, schreef ze het boek: Streep, of een poging tot. Caroline: “In mijn boek neem ik je mee in het eerste jaar na de diagnose en mijn voorbereidingen op mijn meest bijzondere halve marathon ooit.” Nu komt Caroline in actie voor onderzoek naar kanker in Het Radboudumc. Ze stelt daarvoor 50 boeken beschikbaar voor het Radboud Oncologie Fonds. “Terugkijkend op deze periode was het trainen voor de halve marathon én het schrijven van mijn boek de allerbeste keuze die ik kon maken!” vervolgt Caroline.

Verkrijgbaar via het Radboud Oncologie Fonds
Wil je het boek bestellen? Zie hieronder hoe je dat kunt doen (of neem contact op via info@radboudoncologiefonds.nl). Dan wordt het boek naar je toe gestuurd.

Lees hier hoe je kunt bestellen:

  1. Betaal je boek(en) via de “doneer nu” button onderaan deze tekst (€ 13,50 per boek, dit is inclusief verzenden).
  2. Als je het bedrag hebt overgemaakt ontvang je een bevestiging met daarin een link naar het betaalbewijs. Hierin staat een referentienummer dat je moet invullen op het bestelformulier hieronder.
  3. Klik op deze link om het bestelformulier te openen.
  4. Vul op het formulier al je gegevens in én het referentienummer van de betaling (staat op het betaalbewijs) en geef ook het aantal boeken aan.

Vervolgens verzend je het formulier en zal je bestelling in behandeling worden genomen en worden opgestuurd!