Het Regenboog Gala is terug!

Op 12 oktober 2013 wordt door enthousiaste initiatiefnemers en de stichting Regenboog Gala een bijzonder diner georganiseerd. De opbrengst ervan gaat naar vernieuwingen in de prostaatkankerdiagnostiek onder leiding van professor Jelle Barentsz van het Radboudumc. In de ambiance van Jachtslot de Mookerheide kunnen gasten genieten van een gala met optredens en een grootse veiling met zeer exclusief karakter.

Betere diagnose en behandeling prostaatkanker

Professor Jelle Barentsz legt zich al jaren toe op verbeterde diagnostiek en behandeling van patiënten met prostaatkanker. Nationaal en internationaal is zijn werk bekroond met verschillende prijzen.
Om de vooruitzichten voor patiënten met prostaatkanker verder te verbeteren en
het risico op kanker te verminderen is  meer onderzoek en geld nodig.

Een actie voor het Radboud Oncologie Fonds

Een aantal zeer gemotiveerde initiatiefnemers wil zich samen met stichting Regenboog Gala inzetten om middels diverse fondsenwervende activiteiten zoals het Regenboog Gala professor Barentsz hierbij te helpen. Het Radboud Oncologie Fonds faciliteert deze acties en geeft de mogelijkheid tot het geoormerkt geven aan deze vernieuwingen. 

Galadiner en veiling

Het Regenboog Gala is sinds 1997 een begrip in onze regio en is weer terug! Dit initiatief gaat in oktober weer van start. De opzet van het gala is een perfect diner in de ambiance van Jachtslot de Mookerheide, een Nederlandse toplocatie met buitenlandse allure. Het gala heeft een exclusief karakter. Door de gasten, het niveau van optredende artiesten en door een zeer aantrekkelijke veiling tevens voor het goede doel. Professionele orkesten en presentatoren zorgen voor een sfeer waarin de gasten zich tijdens een avond uit helemaal thuis voelen.

Veilingitems

Items die worden geveild variëren van schilderijen, bronzen en beeldhouwwerk tot juwelen en groepsbezoeken aan Champions League-wedstrijden.

Tafels

Door de intitiatiefnemers en het bestuur van stichting Regenboog Gala worden bedrijven en instellingen geselecteerd om in te tekenen op een of meer van de beschikbare tafels. De intekenaars nodigen vervolgens relaties uit en zijn verzekerd van een onvergetelijke avond.

Geïnteresseerd?

Wees er dan snel bij, er zijn al 28 tafels van de 30 verkocht. Tafels worden voor € 3.000 (8 personen) ter beschikking gesteld. Stuur een email naar Info@radboudoncologiefonds.nl en wij brengen u in contact met de organisatie.