Online collecteren is makkelijk, snel en veilig.

Ook met kleine donaties kunnen we samen veel betekenen voor eerste onderzoeken. Want als ze veelbelovend blijken te zijn, kunnen ze een springplank zijn voor grootschalig onderzoek. Er kan al veel meer dan 20 jaar geleden, maar wat als we samen ervoor kunnen zorgen dat we kanker écht kunnen verslaan!

In 2 minuten maak je een online collectebus aan via het beveiligde platform van Digicollect. Je kunt je online collectebus voor het Radboud Oncologie Fonds eenvoudig delen via social media.

Met een online collectebus lever je een belangrijke bijdrage aan onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Maak daarom direct een online bus aan of lees hieronder hoe het werkt.

Zo werkt online collecteren

Stap 1: Maak je online collectebus aan op Digicollect
In nog geen 2 minuten maak je een online collectebus aan op de speciale en beveiligde omgeving van het Radboud Oncologie Fonds.

Maak een profiel aan
Kies zelf je profielnaam en foto. Gebruik het liefst een foto waar je recht in de camera kijkt.
Tip: Kom je in actie je voor iemand anders? Gebruik dan een mooie foto van jou en diegene voor wie je collecteert!

Stap 2: Laat weten waarom jij gaat collecteren
Bijna al onze collectanten hebben een persoonlijke motivatie om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Vaak komt die betrokkenheid omdat zijzelf of omdat een partner, kind of ouder is geraakt door kanker. Wat is jouw verhaal? Voor wie of wat collecteer jij? Jouw persoonlijke, eerlijke verhaal maakt het meeste indruk op de mensen in jouw omgeving!

Stap 3: Nodig anderen uit om te doneren
Bijna klaar! Nu je je online collectebus voor het Radboud Oncologie Fonds hebt opgezet, is het tijd om je bus te delen met vrienden, familie, kennissen, collega’s en andere bekenden.
Tip: Stort eerst zelf wat geld in je bus en deel deze daarna via whatsapp of een van de social mediakanalen.