Deze Zakenvrienden zorgen voor onderzoek tegen kanker!

Deel 2 Ontwerpers  
Heigo  
 HEIGFC Piet Goossens, directeur Heigo: “Heigo is zakenvriend geworden omdat wij als productiebedrijf in bedrijfskleding 100% tevreden gebruikers willen hebben zo ook in gezondheid willen we graag dat iedereen hetzelfde recht op leven behoudt, daarom ondersteunen we met een goed gevoel de minder gezonde medemensen in de samenleving middels vernieuwingen in de strijd tegen kanker.”
   
Modderkolk  
 Modderkolk  
   
Fromatech  
 Fromatech logo  
   
Van der Velden Rioleringsbeheer  
 van der Velden logo  
Mercachem  

Ted Roverts, financieel directeur MercachemSyncom: “MercachemSyncom is gemotiveerd om zakenvriend te zijn van het Radboud Oncologie Fonds, omdat wij altijd al een nauwe band hebben gehad met de Radboud Universiteit. Mercachem is in 1997 ontstaan als een Radboud spin-off bedrijf in Organische Chemie. Inmiddels zijn we ook erg actief geworden in het veld van Medicinal Chemistry, waar wij ons onder meer met chemische oplossingen bezig houden voor uitdagingen op het gebied van Oncologie.”
   
HPS Connectivity Solutions  
 hps-connectivity-solutions3  Karel Hermans, algemeen directeur: “HPS is een high tech gecertificeerd telecommunicatie bedrijf en ontwikkelt tevens eigen draadloze software oplossingen specifiek voor de zorgmarkt. Vanuit ons Maatschappelijke verantwoord Ondernemen willen wij graag een bijdrage leveren aan onderzoek tegen kanker. ”
   
Weijers riooltechniek  
 logoweijers Johan Weijers, directeur Weijers Riooltechniek: “Iedereen kent in zijn directe omgeving wel iemand die te maken heeft met kanker. Als ondernemer in de regio en als Zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds zijn wij van mening dat wij echt iets kunnen bijdragen aan de samenleving.”
   
Smepro  
 Smepro Hoe staalhard het eindproduct ook moet zijn, Smepro is in staat via gerenommeerde toeleveranciers smeed- en gietstukken te leveren in zowel ruwe, voorbewerkte, kompleet op tekeningsmaten bewerkte of zelfs in geassembleerde uitvoering.
Willems Transport  

 Arie van Rijn, directeur van Willems Transport: ‘Het thema kanker leeft in de maatschappij, net zoals in onze eigen persoonlijke levens. Daarom vragen wij als zakenvriend aandacht voor het Radboud Oncologie Fonds. Zo willen wij met onze steun bijdragen aan kankeronderzoek.’
   
Derks G.W.W.  
 Logo Derks GWW - met kranen en website - geel  
   
Palletways  
 logo Palletways  
Rodruza  

   
Kendall motor oil  
 KENDALL_4C_3D_vert_MotorOil  
   
Hofmans vastgoed BV  
 Logo_Hofmans Vastgoed BV  
   
DM Printmedia  
 DMPrintmedia Richard Berns, eigenaar DM printmedia: “Wij voorzien het Radboud Oncologie Fonds van print- en drukwerk, rolbanners en presentatiematerialen. Mijn persoonlijke reden is dat uit ervaring met onderzoek genezing kan worden gerealiseerd.”

   
Klopper & Kramer  
 logo-kk-uitv-deflogo kk uitv def  
   
Philipsen  
PHI logo + balk CMYK Hans Nijenkamp, Philipsen Accountants: “Wij zijn zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds geworden, omdat wij graag een bijdrage leveren aan een zo goed mogelijke aanpak van een vreselijke ziekte die ons allemaal kan treffen.”
   
Ahrend
 
 Ahrend logo 4  
   
Synthon  
 synthon_klein  
   
András Schuh Fotografie  
 Beeldmerk-Andra¦üs-Schuh-Fotografie András Schuh, fotograaf: “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven – Het is een uitspraak die op mijn lieve vrouw Anja betrekking had. Ze had kanker en was ongeneeslijk ziek. Ze is bij het Radboud UMC onder behandeling geweest, maar helaas was alleen palliatieve zorg de enige optie. Op elf maart tweeduizendvijftien is An overleden.
Uit eerbetoon aan mijn maatje, heb ik mij verbonden aan het Radboud Oncologie Fonds. Dat geeft mij kracht om verder te gaan. Het voelt bovendien erg goed om iets voor anderen te mogen betekenen. Met hart-en-ziel hoop ik dat men de ziekte kanker steeds beter kan bevechten. En daar draag ik met alle liefde graag een steentje aan bij…”
Dalen Huissen B.V.
Theo van Dalen, directeur Van Dalen Huissen B.V.: “De afgelopen jaren is ons familiebedrijf diversen malen getroffen door de vreselijke ziekte kanker en hebben wij de impact en gevolgen ervan van dichtbij meegemaakt. Als zakenvriend van het Oncologiefonds hopen wij bij te dragen aan onderzoeken die in de toekomst mogelijk bijdragen deze ziekte te kunnen voorkomen en genezen.”
Spirotech
“Maatschappelijk verantwoord ondernemen is van groot belang binnen Spirotech. Door zakenvriend te worden van het Radboud Oncologie Fonds hopen we  een steentje te kunnen bijdragen aan het o zo belangrijke onderzoek tegen kanker.”

“Pitt IT Professionals heeft al jarenlang een hele prettige samenwerking met het Radboudumc als het gaat om het vinden en verbinden van IT-professionals die met veel passie een steentje bijdragen aan een betere gezondheidszorg. Pitt draagt het Radboud Oncologie Fonds in het bijzonder een warm hart toe.  In onze omgeving van familie en vrienden worden wij helaas steeds vaker geconfronteerd met de gevolgen van Kanker. En om die reden dragen we graag ons steentje bij aan het voorkomen en genezen van deze verschrikkelijke ziekte.”

Dormakaba is Zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds

Goedegebuure Tandtechniek is Zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds

Om het ideaalbeeld waarin kanker niet langer bestaat te bereiken is veel onderzoek en kennis nodig. Wij dragen graag een steentje bij om dit te bereiken en daarom zijn wij zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds.

“In onze nabije omgeving zien we mensen die kampen met (de gevolgen van) kanker. Zowel binnen ons bedrijf als daarbuiten. Wij willen niet alleen toekijken maar ook bijdragen aan een mogelijke oplossing. Daarom steunen wij van harte het Radboud Oncologie Fonds,’’
Daniel Dorland directeur Roofing Service Nederland B.V.

Contact

Bent u ook klaar om te ondernemen tegen kanker in onze regio? Neem dan contact met ons op via (0031) 6 11515164