Op donderdag 28 maart a.s. ontvangen wij jullie graag tijdens onze thema-avond ‘­Kun je kanker ruiken?’. Wij nemen u graag mee in de wereld van vroege opsporing van slokdarmkanker en vertellen hoe de e-Nose hierbij kan helpen. Een ­draagbare ­elektronische neus kan voorlopers van slokdarmkanker goed opsporen, blijkt uit ­onderzoek van het Radboudumc. Tijdens een ­rondleiding demonstreren we hoe verschillende vernieuwende screeningstesten werken.

Daarnaast worden de smaakpapillen geprikkeld met een exclusieve en smaakvolle proeverij van FoodforCare. In 2015 heeft het Radboudumc dit innovatieve voedingsconcept ontwikkeld om de behandeling en herstel van patiënten te bevorderen. FoodforCare maakt dit mogelijk met dagverse hoogwaardige gerechten en dranken; met zorg bereid en met aandacht geserveerd. 

Mogen we u ontvangen?
Meld u zich dan hieronder aan. Neemt u een introducé en/of zakenrelatie mee? Van harte welkom! Vermeld dit even bij uw aanmelding met vermelding van naam en bedrijfsnaam, dan houden we een extra plaatsje vrij.

Aanmelden Zakenvriendenbijeenkomst 2024

  • Indien u iemand wilt laten kennismaken met het Radboud Oncologie Fonds, vul dan hieronder de naam in van uw introducé, zijn/haar bedrijfsnaam en email-adres.
  • Heeft u een vraag? Stel deze hieronder.