Deze Zakenvrienden zorgen voor onderzoek tegen kanker!

Dankzij onderzoek neemt de kennis over kanker toe en komt ons doel dat we kanker verslaan steeds dichterbij. De zakenvrienden van het Radboud Oncologie Fonds helpen ons doel te bereiken: meer onderzoek tegen kanker. Onderstaande Zakenvrienden maken het verschil:


Ahrend


András Schuh Fotografie

“Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven – Het is een uitspraak die op mijn lieve vrouw Anja betrekking had. Ze had kanker en was ongeneeslijk ziek. Ze is bij het Radboud UMC onder behandeling geweest, maar helaas was alleen palliatieve zorg de enige optie. Op elf maart tweeduizendvijftien is An overleden.
Uit eerbetoon aan mijn maatje, heb ik mij verbonden aan het Radboud Oncologie Fonds. Dat geeft mij kracht om verder te gaan. Het voelt bovendien erg goed om iets voor anderen te mogen betekenen. Met hart-en-ziel hoop ik dat men de ziekte kanker steeds beter kan bevechten. En daar draag ik met alle liefde graag een steentje aan bij…”

András Schuh, fotograaf


Barnevelds tandtechnisch laboratorium

“Wij zijn dagelijks bezig met een stralende lach. Mensen die net de diagnose kanker hebben gekregen of zij die moeten leven met (de gevolgen van) kanker hebben het vaak moeilijk en er dan valt er even niet zoveel te lachen. Dit beseffen we ons maar al te goed. Daarom willen wij bijdragen aan een mogelijke oplossing en steunen wij van harte het Radboud Oncologie Fonds’.’


Van der Beek’s metaalwerken

Als bedrijf zijn wij goed in het leveren van maatwerk voor onze klanten. Dat betekent denken in oplossingen, uitdagingen aangaan en vooral ook onderzoeken wat er wel kan. Dat geldt ook voor onderzoek naar medicijnen tegen kanker, er zijn zo veel verschillende vormen, elke patiënt is uniek, dus moet gedacht worden in maatwerk oplossingen door vooral ook buiten de gebaande paden te durven denken. Daarom willen wij niet aan de zijlijn blijven staan, maar een bijdrage leveren, het kan ons namelijk allemaal overkomen.


Dalen Huissen B.V.

“De afgelopen jaren is ons familiebedrijf diversen malen getroffen door de vreselijke ziekte kanker en hebben wij de impact en gevolgen ervan van dichtbij meegemaakt. Als zakenvriend van het Oncologiefonds hopen wij bij te dragen aan onderzoeken die in de toekomst mogelijk bijdragen deze ziekte te kunnen voorkomen en genezen.”

Theo van Dalen, directeur Van Dalen Huissen B.V.


Deel 2 Ontwerpers


Ook ondernemen tegen kanker in onze regio?

Neem dan contact met ons op via 06 – 5009 2631 of mail naar: info@radboudoncologiefonds.nl

Derks G.W.W.


DM Printmedia

“Wij voorzien het Radboud Oncologie Fonds van print- en drukwerk, rolbanners en presentatiematerialen. Mijn persoonlijke reden is dat uit ervaring met onderzoek genezing kan worden gerealiseerd.”

Richard Berns, eigenaar DM printmedia


Dormakaba 

“dormakaba is een maatschappelijk betrokken organisatie, waarbij mens en milieu centraal staan. Kanker raakt ons, direct of indirect, allemaal. Een aantal van onze medewerkers is direct betrokken bij deze ziekte en dat heeft invloed op ons allen. Gelukkig worden op basis van onderzoek telkens nieuwe behandelmethoden ontwikkeld waardoor kanker steeds verder wordt teruggedrongen. dormakaba draagt graag bij aan onderzoek door ondersteuning van Radboudumc via het Radboud Oncologie Fonds.”


Eurobolt 


Fromatech


Goedegebuure Tandtechniek


Heigo

“Heigo is zakenvriend geworden omdat wij als productiebedrijf in bedrijfskleding 100% tevreden gebruikers willen hebben zo ook in gezondheid willen we graag dat iedereen hetzelfde recht op leven behoudt, daarom ondersteunen we met een goed gevoel de minder gezonde medemensen in de samenleving middels vernieuwingen in de strijd tegen kanker.”

Piet Goossens, directeur Heigo


Hofmans vastgoed BV


HPS Connectivity Solutions

“HPS is een high tech gecertificeerd telecommunicatie bedrijf en ontwikkelt tevens eigen draadloze software oplossingen specifiek voor de zorgmarkt. Vanuit ons Maatschappelijke verantwoord Ondernemen willen wij graag een bijdrage leveren aan onderzoek tegen kanker. ”

Karel Hermans, algemeen directeur


Intronics

“Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk onderdeel binnen de bedrijfsvoering van Intronics. Daarom dragen we graag een steentje bij aan het onderzoek naar kanker op een landelijk en regionaal niveau. Naast het steunen van KWF Kankerbestrijding zijn we sinds 1 augustus 2020 zakenvriend geworden van het Radboud Oncologie Fonds.
We hopen hiermee een essentiële bijdragen te leveren aan kankeronderzoek in het Radboud UMC.”


Kendall motor oil


Klopper & Kramer


MercachemSyncom

“MercachemSyncom is gemotiveerd om zakenvriend te zijn van het Radboud Oncologie Fonds, omdat wij altijd al een nauwe band hebben gehad met de Radboud Universiteit. Mercachem is in 1997 ontstaan als een Radboud spin-off bedrijf in Organische Chemie. Inmiddels zijn we ook erg actief geworden in het veld van Medicinal Chemistry, waar wij ons onder meer met chemische oplossingen bezig houden voor uitdagingen op het gebied van Oncologie.”

Ted Roverts, financieel directeur MercachemSyncom


Milder

“Om het ideaalbeeld waarin kanker niet langer bestaat te bereiken is veel onderzoek en kennis nodig. Wij dragen graag een steentje bij om dit te bereiken en daarom zijn wij zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds.”


Modderkolk


Oortjeshekken


Palletways


Pitt IT Professionals

“Pitt IT Professionals heeft al jarenlang een hele prettige samenwerking met het Radboudumc als het gaat om het vinden en verbinden van IT-professionals die met veel passie een steentje bijdragen aan een betere gezondheidszorg. Pitt draagt het Radboud Oncologie Fonds in het bijzonder een warm hart toe.  In onze omgeving van familie en vrienden worden wij helaas steeds vaker geconfronteerd met de gevolgen van Kanker. En om die reden dragen we graag ons steentje bij aan het voorkomen en genezen van deze verschrikkelijke ziekte.”


Rodruza


Roofing Service

In onze nabije omgeving zien we mensen die kampen met (de gevolgen van) kanker. Zowel binnen ons bedrijf als daarbuiten. Wij willen niet alleen toekijken maar ook bijdragen aan een mogelijke oplossing. Daarom steunen wij van harte het Radboud Oncologie Fonds,’’

Daniel Dorland directeur Roofing Service Nederland B.V.


Smepro

Hoe staalhard het eindproduct ook moet zijn, Smepro is in staat via gerenommeerde toeleveranciers smeed- en gietstukken te leveren in zowel ruwe, voorbewerkte, kompleet op tekeningsmaten bewerkte of zelfs in geassembleerde uitvoering.


Spirotech

“Maatschappelijk verantwoord ondernemen is van groot belang binnen Spirotech. Door zakenvriend te worden van het Radboud Oncologie Fonds hopen we  een steentje te kunnen bijdragen aan het o zo belangrijke onderzoek tegen kanker.”


Stolwijk Philipsen

“Wij zijn zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds geworden, omdat wij graag een bijdrage leveren aan een zo goed mogelijke aanpak van een vreselijke ziekte die ons allemaal kan treffen.”

Hans Nijenkamp, Stolwijk Philipsen Accountants


Van der Velden Rioleringsbeheer


VWG

“Mooi dat wij als een echt Nijmeegs bedrijf mogen en kunnen bijdragen aan onderzoeken door ons eigen Radboud met als doel mensen die getroffen worden door kanker effectiever te kunnen behandelen en de kans op genezing te vergroten. Dat willen wij toch allemaal!”


Weijers riooltechniek

“Iedereen kent in zijn directe omgeving wel iemand die te maken heeft met kanker. Als ondernemer in de regio en als Zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds zijn wij van mening dat wij echt iets kunnen bijdragen aan de samenleving.”

Johan Weijers, directeur Weijers Riooltechniek:


Willems Transport

“Het thema kanker leeft in de maatschappij, net zoals in onze eigen persoonlijke levens. Daarom vragen wij als zakenvriend aandacht voor het Radboud Oncologie Fonds. Zo willen wij met onze steun bijdragen aan kankeronderzoek.”

Arie van Rijn, directeur van Willems Transport


Contact

Bent u ook klaar om te ondernemen tegen kanker in onze regio? Neem dan contact met ons op via 06 – 5009 2631