Deze Zakenvrienden zorgen voor onderzoek tegen kanker!

Dankzij onderzoek neemt de kennis over kanker toe en komt ons doel dat we kanker verslaan steeds dichterbij. De zakenvrienden van het Radboud Oncologie Fonds helpen ons doel te bereiken: meer onderzoek tegen kanker. Onderstaande Zakenvrienden maken het verschil:


4 Seasons Outdoor

‘’Dat deze ziekte een enorme impact heeft op het leven, hebben we van dichtbij meegemaakt. Daarom zijn we er blij mee en zijn we er trots op dat we een bijdrage kunnen leveren aan de ambitie van het Radboudumc om deze ziekte zo goed mogelijk te kunnen behandelen en daarmee meer mensen te kunnen genezen.  Om deze missie te realiseren is alle kennis en expertise op dit gebied nodig. Onderzoek kost veel tijd en veel geld, daarom hopen we op deze manier een bijdrage te kunnen leveren. Zo zorgen we er samen voor dat met dit innovatief onderzoek er uiteindelijk meer genezing en minder kanker zal zijn’’.

Frits Wolf, Directeur 4 Seasons Outdoor BV


ARN Afvalenergiecentrale

“Helaas zien wij de gevolgen van kanker veel te vaak om ons heen. Wij geloven in de kracht om middels onderzoek zaken te kunnen aanpakken. Vandaar dat wij als afvalenergiecentrale ARN B.V. overtuigd donateur zijn van dit initiatief.”


BCTN

“Als binnenland container operator bevaren we de binnenwateren en staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Binnen onze dienst willen we voor al het containervervoer de oplossing bieden. Helaas worden ook wij steeds vaker in onze directe omgeving (collega’s, familie, vrienden etc.) geconfronteerd met deze vreselijke ziekte .
BCTN is een maatschappelijk betrokken organisatie daarom willen wij graag een bijdrage leveren aan kankeronderzoek in het Radboud UMC en hopen zo toch ons steentje te kunnen bijdragen.”


Van der Beek’s metaalwerken

Als bedrijf zijn wij goed in het leveren van maatwerk voor onze klanten. Dat betekent denken in oplossingen, uitdagingen aangaan en vooral ook onderzoeken wat er wel kan. Dat geldt ook voor onderzoek naar medicijnen tegen kanker, er zijn zo veel verschillende vormen, elke patiënt is uniek, dus moet gedacht worden in maatwerk oplossingen door vooral ook buiten de gebaande paden te durven denken. Daarom willen wij niet aan de zijlijn blijven staan, maar een bijdrage leveren, het kan ons namelijk allemaal overkomen.


De Beijer Groep

Gezondheid is voor de meesten van ons vanzelfsprekend tot het moment dat dit niet meer zo is. Ook een aantal collega’s binnen de Beijer Groep kregen met ziekte te maken, met grote impact voor hen, hun familie maar ook voor ons als collega’s.
Daarom steunen wij als zakenvriend het onderzoek van het Radboud Oncologie Fonds van harte.
Met dit onderzoek worden nieuwe methoden voor het bestrijden van kanker ontwikkeld, die levensreddend kunnen zijn. Voor Bernd, Peter, Hans en Eugen; Wij bewaren mooie herinneringen aan hen.

Han de Beijer, Directeur De Beijer B.V.


Beumer Group


Byondis

”Kanker is voor ons persoonlijk. Onze medewerkers hebben ieder hun eigen verhaal dat hen motiveert om een stap extra te zetten en bij te dragen aan het realiseren van de hoop van patiënten. 

Elke dag komen onze medewerkers naar het werk met een nieuwsgierige geest en een honger naar het doen van nieuwe ontdekkingen. We worden gedreven door één doel: verder gaan dan de huidige zorgstandaard om tegemoet te komen aan de onvervulde behoeften van kanker patiënten.

Omdat we willen zorgen voor elkaar, voor onze partners, voor patiënten en voor de samenleving als geheel, en vanwege ons gezamenlijke doel om het leven van kankerpatiënten te verbeteren, dragen wij als Zakenvriend actief bij aan het Radboud Oncologie Fonds”. 


Certios

“Certios is gespecialiseerd in het reduceren van energieverbruik in datacenters. Door deelname aan Europese projecten en door eigen onderzoek ontwikkelen en implementeren wij innovatieve methoden om binnen IT minder onnodige energie te verspillen. Certios adviseert verschillende overheidsorganisaties over dit onderwerp. Verder levert Certios overheden verschillende diensten op het gebied van cybersecurity.

iedere medewerker van Certios heeft direct of indirect met kanker te maken en zijn daarom trots om als zakenvriend bij te kunnen dragen aan kankeronderzoek.”

Frank Verhagen, directie


COM1 Secure Managed IT Service

“COM1 is een ICT-bedrijf met een focus op veilige connectiviteit. Daarmee worden de inrichting, beveiliging, en beheer van uw data en voice netwerken bedoeld. In de afgelopen 20 jaar heeft COM1 een team opgebouwd van netwerk- en securityspecialisten die verder kijken dan de vraag die hen gesteld wordt. COM1 zet zich in voor de inrichting en beheer van netwerken en security infrastructuren voor klanten met tientallen tot (tien)duizenden gebruikers in eenvoudige, maar ook de meest uitdagende omgevingen.

COM1 steunt het Radboud Oncologie Fonds omdat ze ook investeren in onderzoeken naar zeer zeldzame soorten kanker.”

Bas Sanders


COM1 Broadcast en Event Solutions

“COM1 Broadcast en Event Solutions steunt het Radboud Oncologie Fonds omdat ze ook investeren in onderzoeken naar zeer zeldzame soorten kanker.”

Bas Sanders


De Haan Westerhoff

“Bij De Haan Westerhoff doen we álles voor onze mensen maar sommige dingen heb je niet in de hand. Helaas maken we momenteel met te veel collega’s het traject van deze nare ziekte mee. De impact die dit heeft op hun leven én die van hun omgeving is verschrikkelijk. We zijn enorm trots om als zakenvriend een bijdrage te leveren aan de mooie doelstelling van het Radboudumc; meer onderzoek, meer genezing en minder kanker”.

De Haan Westerhoff


DFDS Wijchen

“Ook bij DFDS Wijchen hebben collega’s of hun dierbaren helaas te maken met de ziekte kanker. Wat zou het mooi zijn als iedereen na een diagnose kanker gelijk een medicijn/behandeling zou kunnen krijgen met de zekerheid dat je beter wordt. Om dit hopelijk in de toekomst mogelijk te maken heeft DFDS Wijchen besloten om in ieder geval voor de komende drie jaar een mooi bedrag te schenken aan het Radboud Oncologie Fonds om onderzoek naar kanker te ondersteunen”.

Baer Janssen, Managing Director en Gerda Carey, Sales Support DFDS Wijchen


DSPA AEROSOL Blus Systemen

“Wij van DSPA AEROSOL Blus Systemen willen graag bijdragen aan een ideale wereld waarin mensen niet meer hoeven te overlijden aan kanker.

Het Radboud Oncologie Fonds nodigt talentvolle onderzoekers in het Radboudumc uit om innovatieve pilotonderzoeken naar kanker te doen. Helaas is hiervoor weinig geld beschikbaar. Terwijl juist deze pilotonderzoeken zo belangrijk zijn in het forceren van een doorbraak. Als ze namelijk veelbelovend blijken te zijn, kunnen ze een springplank zijn voor veel grootschaliger vervolgonderzoek.

Meer onderzoek leidt tot het realiseren van een ideale wereld: minder kanker en een langer leven. Wij helpen daarom graag mee met onze bijdrage!”

Frans Vogelzangs, directeur DSPA


Daanen Shipping & Logistics B.V.

“Als bedrijf zijn wij gespecialiseerd om goederen op tijd over het water te transporteren, mee te denken en om te denken met het gehele proces van een klant om SAMEN tot goede oplossingen te komen.
Helaas worden er nog steeds te veel mensen getroffen door deze vreselijke ziekte, zo ook wij. Het gevoel dat dit fonds ons geeft is dat wanneer we met zoveel mogelijk mensen SAMEN optrekken, klein en groot, we echt iets groots kunnen bereiken! Van deze veelal dodelijke ziekte een chronische ziekte proberen te maken! Daarom sluiten wij ons graag aan om hiermee bij te dragen aan de ‘oplossing’ waar we allemaal zo op hopen!”

Hans Brom, Managing Director en Jarno Witjes, Managing Director


Ook ondernemen tegen kanker in onze regio?

Neem dan contact met ons op 024 3668328 of mail naar: info@radboudoncologiefonds.nl

Derks G.W.W.


DM Printmedia

“Wij voorzien het Radboud Oncologie Fonds van print- en drukwerk, rolbanners en presentatiematerialen. Mijn persoonlijke reden is dat uit ervaring met onderzoek genezing kan worden gerealiseerd.”

Richard Berns, eigenaar DM printmedia


Dormakaba 

“dormakaba is een maatschappelijk betrokken organisatie, waarbij mens en milieu centraal staan. Kanker raakt ons, direct of indirect, allemaal. Een aantal van onze medewerkers is direct betrokken bij deze ziekte en dat heeft invloed op ons allen. Gelukkig worden op basis van onderzoek telkens nieuwe behandelmethoden ontwikkeld waardoor kanker steeds verder wordt teruggedrongen. dormakaba draagt graag bij aan onderzoek door ondersteuning van Radboudumc via het Radboud Oncologie Fonds.”


Driessen Appendages

Driessen

“Driessen Appendages steunt het Oncologie Fonds omdat wij geloven in de kracht van hoop en vooruitgang in de strijd tegen kanker. Onze bijdrage is een teken van solidariteit met degenen die getroffen zijn en een investering in de toekomst van de gezondheidszorg. Door dit fonds te steunen, helpen we onderzoek en ontwikkelingen te financieren die levens kunnen redden en de kwaliteit van leven voor patiënten kunnen verbeteren. Wij zijn toegewijd aan het maken van een verschil in de gemeenschap en het ondersteunen van initiatieven die hoop en genezing brengen. Samen staan we sterk in de strijd tegen kanker.”

Peter Arriaans Directeur


Emixion

Emixion helpt jouw organisatie op talloze manieren met het creëren van impact online. Een no-nonsense full service online marketing bureau. Met een succesvol team van specialisten op het gebied van online marketing, grafisch design, webdevelopment (front- en back-end), hebben we alle kennis in huis voor elke online uitdaging. Of dit nu de realisatie van een app, website en/of een online marketing campagne is, samen winnen we… altijd!

John Meijering 


Enigma-Tours is sinds 2023 betrokken bij de organisatie van de jaarlijkse “Prompt-een-Snor-Rally” van het Radboud Oncologie Fonds. Wij vinden het erg belangrijk dat door de donaties via het Radboud Oncologie Fonds vooronderzoek kan worden gedaan naar kanker. Enigma Tours organiseert uitdagende & culinaire toertochten om netwerken te verbinden. Compleet verzorgde één- en meerdaagse toertochten met verschillende soorten van navigatietechnieken & puzzel- en spelelementen. Er wordt gereden met klassieke en nieuwe auto’s. Onderweg is het culinair genieten van regionale lekkernijen en de prachtige omgeving. Wij werken in opdracht van bedrijven, autoclubs, serviceclubs en (sport)verenigingen.
Meer weten? Neem dan contact met ons op. www.enigma-tours.nl

Jeroen van Bennekom & Nicôle van Waterschoot


Eurobolt 


FarmaSort 


Fromatech


Goedegebuure Tandtechniek


Granit Parts

‘We leven maar één keer, Snoopy.’

‘Nee Charlie Brown, we gaan maar één keer dood. We leven iedere dag.’

-Charles M. Schulz-

“Als familiebedrijf hecht Granit Parts veel waarde aan het leven. Niet alleen privé, maar ook met onze medewerkers en zakenpartners. Helaas strijden er te veel mensen om ons heen tegen kanker. We zien welke impact het maakt op het leven bij de familie, maar ook op de werkvloer.

Daarom steunen wij het Radboud Oncologie Fonds. Zo zorgen we er samen voor dat met meer geld, meer onderzoek meer genezing en minder kanker zal zijn.”

Miranda en Erik Jansen, Granit Parts


Green Road Equipment

“Bij Green Road Equipment werken wij aan een gezonde toekomst door circulair emissievrij wegenbouwmaterieel te ontwikkelen en bouwen. Op deze manier dragen wij bij aan een schone en duurzame wereld. Een gezonde toekomst die niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Helaas overlijden er nog steeds veel mensen aan kanker. Het Radboud Oncologie Fonds zorgt voor de werving van meer geld voor onderzoek tegen kanker. Green Road Equipment uit Mook vindt het belangrijk om lokale doelen te steunen. Initiatieven die bijdragen aan een leefbare toekomst voor mens en natuur. Door zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds te zijn, komt de ideale gezonde wereld een stapje dichterbij.”

Wilfred Sleijffers, Algemeen directeur


Heigo

“Heigo is zakenvriend geworden omdat wij als productiebedrijf in bedrijfskleding 100% tevreden gebruikers willen hebben zo ook in gezondheid willen we graag dat iedereen hetzelfde recht op leven behoudt, daarom ondersteunen we met een goed gevoel de minder gezonde medemensen in de samenleving middels vernieuwingen in de strijd tegen kanker.”

Piet Goossens, directeur Heigo


Het Horecalegioen

“Wij, Het Horecalegioen, zijn trots om het Radboud Oncologie Fonds te kunnen steunen in haar strijd voor leven. Een leven dat vol zit met momenten om met elkaar te delen. Even bijpraten tijdens een lunch, herinneringen ophalen over vroeger bij een borrel of succes vieren tijdens een diner. Elke dag staan alle vestigingen van Het Horecalegioen klaar om deze momenten te serveren, omdat wij weten hoe belangrijk tijd met elkaar samen is.”


Hofmans vastgoed BV


HPS Connectivity Solutions

“HPS is een high tech gecertificeerd telecommunicatie bedrijf en ontwikkelt tevens eigen draadloze software oplossingen specifiek voor de zorgmarkt. Vanuit ons Maatschappelijke verantwoord Ondernemen willen wij graag een bijdrage leveren aan onderzoek tegen kanker. ”

Karel Hermans, algemeen directeur


Impact Smart Solutions

“Er is nog steeds heel veel geld nodig voor onderzoeken tegen kanker. Iedereen kent wel iemand uit zijn omgeving die is getroffen door deze ziekte. Wij als familiebedrijf dus ook. 
Alleen afgelopen jaar kwam het voor mij/ons heel dichtbij, want mijn broertje Arno kreeg de diagnose prostaatkanker. Hij is opgenomen in een speciaal programma van het Radboud UMC. Het gaat naar omstandig goed. Zo goed dat hij zelf een initiatief is gestart om voor “Wandel kanker de wereld uit” van het Radboud Oncologie Fonds te gaan lopen. Dat inspireerde ons weer om lid te worden als zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds. Eigenlijk dient iedereen te helpen om deze vreselijk ziekte letterlijk de wereld uit te krijgen!”

Anita Hoenderken
Mede-eigenaar Impact Smart Solutions


Jack MullerKendall motor oil


Klingele Packaging Nijmegen

“Wij doen erg veel op het gebied van duurzaamheid, door de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten en bijzondere projecten omdat de toekomst ons na aan het hart ligt. Duurzaamheid is belangrijk, maar nog veel belangrijker is gezondheid. Gezondheid is een groot goed dat helaas niet vanzelfsprekend is voor veel mensen. Daarom steunen wij met Klingele Packaging Nijmegen het Radboud Oncologie Fonds”.

Pascal Burhenne, General Manager Klingele Packaging Nijmegen


Klopper & Kramer


Konings & Maters accountants en belastingadviseurs

“Omdat wij helaas al te vaak hebben gezien dat het ons allemaal kan raken. Maar wij gelukkig ook hebben mogen meemaken dat onderzoek loont, dat het succesvol kan zijn, dat het mensen kan helpen kanker te overwinnen. Dat wij onze maatschappelijke bijdrage daarvoor geven is niet meer dan logisch”.

Twan Konings, directeur Konings & Maters


MarketCall

Als callcenter voor de zakelijke markt werken wij meestal voor commerciële bedrijven. Een aantal jaar geleden kwam het Radboud Oncologie Fonds met de vraag of we ook afspraken konden maken voor hun fonds. Uiteraard gingen we die uitdaging graag aan en werd gelijk besloten dat we op dit project geen winst wilden maken. Met een extra scherpe prijs en het besluit om zakenvriend te worden zijn we aan de slag gegaan.

Helaas kregen wij ook, zowel zakelijk (een collega en een zoontje van 7 van een andere collega) alsook in de privésfeer, te maken met deze vreselijke ziekte. Onze motivatie voor de samenwerking werd hierdoor nóg sterker.

Toen vanwege Corona de 4Daagse in Nijmegen niet door kon gaan kwam het Radboud Oncologie Fonds met de actie “Wandel kanker de wereld uit”. Ik was direct enthousiast. Met een groepje collega’s werd er ruim € 4.500 opgehaald. Later is dit nog toegelicht tijdens de speech ‘’Do Good Feel Good’’ aan andere zakenvrienden tijdens de Zakenvriendenbijeenkomst. Het is erg fijn om als vriend wat te kunnen doen voor een ander. Wij hopen, samen met alle collega’s van Marketcall, nog jaren als vrienden samen op te trekken en zo een bijdrage te leveren in de strijd tegen kanker.

Wilbert van de Steeg, directeur Marketcall


Mead Johnson

Mead Johnson Nijmegen levert super premium babyvoeding, voor de grootste markt ter wereld, China.
Daarnaast doen wij ook onderzoek en ontwikkelen we nieuwe producten op onze inhouse Research & Development afdeling. 
Wij zijn blij verheugd te kunnen melden dat we Zakenvriend zijn geworden van het Radboud Oncologie Fonds. 
Hiermee steunen wij onderzoek naar kanker in het Radboud UMC in Nijmegen. 
Wij dragen graag ons steentje bij aan verder onderzoek – voor nu en onze toekomstige generaties!
Voor meer info kijk op www.meadjohnsonnijmegen.com

#NourishingTheBestStartInLife      
#WeAreMeadJohnson     #StrongerTogether  


Merrem Kunststoffen

“Merrem Kunststoffen levert en bewerkt technische kunststoffen voor verschillende industrieën waaronder de medische industrie. Toen wij het verzoek kregen om het Radboud Oncologiefonds te steunen, hebben we daar meteen mee ingestemd. We zijn ons er zeer van bewust dat onderzoek tegen kanker nodig is en iedereen krijgt er wel eens direct of indirect mee te maken in zijn of haar omgeving. Zakenvriend worden maakt ons trots en we hopen hiermee een steentje bij te kunnen dragen aan toekomstige successen.”

John Leonhardt, Algemeen Directeur Merrem Kunststoffen B.V. te Dinxperlo


Metaal Groep Mook

“Metaal Groep Mook BV is de nieuwe naam van Staalbouw Mook BV. Tijdens ons 40 jarig jubileum in 2024 hebben wij onze naam gewijzigd omdat deze beter aansluit bij onze werkzaamheden.

Bij het vieren van ons 40 jarig jubileum hebben wij ons als zakenvriend verbonden aan het Radboud Oncologie Fonds.

Als Metaal Groep Mook zijn wij zeer betrokken bij onze medewerkers. Deze betrokkenheid voert door tot samenwerking met scholen en het ondersteunen van verenigingen, fondsen en stichtingen in onze regio. Daarom steunen wij ook het Radboud Oncologie Fonds met het onderzoek tegen kanker.”

Robert Janssen Staalbouw Mook BV


Milder

“Om het ideaalbeeld waarin kanker niet langer bestaat te bereiken is veel onderzoek en kennis nodig. Wij dragen graag een steentje bij om dit te bereiken en daarom zijn wij zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds.”


Modderkolk

“Modderkolk uit Wijchen steunt het Radboud Oncologie Fonds omdat we geloven in de kracht van onderzoek tegen kanker. Als toonaangevend installatiebedrijf in industriële elektrotechniek en automatisering begrijpen wij als geen ander dat vooruitgang begint met innovatie en kennisontwikkeling. Door het fonds te steunen, dragen wij ons steentje bij aan een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte moet zijn. Het voelt goed om onderdeel te zijn van de Zakenvrienden van het Radboud Oncologie Fonds en samen met hen te werken aan een betere toekomst.”

Simon de Luij


Noah Personeelsdiensten

“Helaas heb ook ik deze ziekte van heel dichtbij mogen meemaken, een zware periode van angst en onzekerheid die je niemand gunt. Dankzij de snelle schakeling van vakkundige specialisten, ben ik snel in een traject gekomen van behandelingen die mijn leven hebben gered. Op deze manier wil ik graag mijn bijdrage leveren aan deze zo belangrijke stap zodat de wetenschap, net als bij mij, meer levens kunnen blijven redden”.

Jacques Bosch, eigenaar NOAH Personeelsdiensten


Oortjeshekken


Palletways


PROX6

‘Voor mensen die te maken krijgen met kanker verandert hun leven definitief. Niet alleen voor de persoon zelf maar ook voor familie en vrienden. Helaas kent iedereen wel iemand in zijn of haar directe omgeving die de diagnose kanker heeft gekregen, wij ook…

Niet alle vormen van kanker zijn te genezen, maar dankzij onderzoek is er gelukkig steeds meer mogelijk. PROX6 wil als Zakenvriend daar graag een steentje aan bijdragen, zodat er minder mensen te horen krijgen dat zij kanker hebben. En als zij dan toch kanker krijgen dat er een grotere kans is op genezing of meer mogelijkheden op het verlengen van een menswaardig bestaan.’

Mike Vink


Rafti Sugar Solutions
RAN Media

“In Nederland sterven elk uur 5 mensen aan kanker. Het kan overal in het lichaam ontstaan. Daardoor zijn er honderden kankersoorten die allemaal ‘op maat’ onderzocht en behandeld moeten worden. Bovendien kan kanker uitzaaien, vaak zonder dat je het merkt. Kanker vroeg opsporen is daarom ontzettend belangrijk, bijvoorbeeld door preventieve bevolkingsonderzoeken. Tevens is er vervolgonderzoek nodig om te begrijpen waaróm kanker zich überhaupt uitzaait en wat we daaraan kunnen doen. Ook die kennis kan vervolgens ingezet worden voor een betere behandeling.
Dit alles kost tijd en geld. Nijmegen Business steunt daarom de gezamenlijke strijd tegen kanker”.

Ber Pas, directeur RAN Media


Ricoh


Rodruza


Roofing Service

In onze nabije omgeving zien we mensen die kampen met (de gevolgen van) kanker. Zowel binnen ons bedrijf als daarbuiten. Wij willen niet alleen toekijken maar ook bijdragen aan een mogelijke oplossing. Daarom steunen wij van harte het Radboud Oncologie Fonds,’’

Daniel Dorland, directeur Roofing Service Nederland B.V.


Slaapsfeer

“Wij maken mensen blij!”

“In de nacht herstelt ons lichaam van alle inspanningen. Een gezonde nachtrust is tevens van grote invloed op de werking van de hersenen en staat daarom aan de basis van een energieke, positieve en gelukkige dag. De essentie van alles wat wij doen is het realiseren van een gezonde en comfortabele nachtrust voor onze klanten. Dat is ‘advies op maat’: het gaat om het samenspel van lichaam, bed, matras, hoofdkussen en zelfs textiel. Wij weten uit ervaring dat wij mensen die tijdelijk of langdurig aan bed gekluisterd zijn erg blij maken met ‘comfort op maat’. Gezondheid, comfort en zorgzaamheid zijn voor ons belangrijke waarden,  dáár staan wij voor! Daarom voelen wij ons ook verbonden met het Radboud Oncologie Fonds . We zijn blij dat we hen als ‘Zakenvriend’ kunnen steunen.”

Frits en Chantal Treffers en Edward Verheijen,
Slaapsfeer Groesbeek, Beuningen & Beers


Smepro

Hoe staalhard het eindproduct ook moet zijn, Smepro is in staat via gerenommeerde toeleveranciers smeed- en gietstukken te leveren in zowel ruwe, voorbewerkte, kompleet op tekeningsmaten bewerkte of zelfs in geassembleerde uitvoering.


SPAN finishing


Spirotech

“Maatschappelijk verantwoord ondernemen is van groot belang binnen Spirotech. Door zakenvriend te worden van het Radboud Oncologie Fonds hopen we  een steentje te kunnen bijdragen aan het o zo belangrijke onderzoek tegen kanker.”


Tijssen cs

“Tijssen cs is zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds. Het motto van Tijssen cs is Meerwaarde door samenspel, samenspel leidt tot resultaten! Dit past perfect bij de doelstelling van het Radboud Oncologie Fonds.”

Jacco Koot


H.M. Verploegen


Loodgietersbedrijf W.H.H. Vriezen b.v.


Weijers riooltechniek

“Iedereen kent in zijn directe omgeving wel iemand die te maken heeft met kanker. Als ondernemer in de regio en als Zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds zijn wij van mening dat wij echt iets kunnen bijdragen aan de samenleving.”

Johan Weijers, directeur Weijers Riooltechniek:


Willems Transport

“Het thema kanker leeft in de maatschappij, net zoals in onze eigen persoonlijke levens. Daarom vragen wij als zakenvriend aandacht voor het Radboud Oncologie Fonds. Zo willen wij met onze steun bijdragen aan kankeronderzoek.”

Arie van Rijn, directeur van Willems Transport


Contact

Bent u ook klaar om te ondernemen tegen kanker in onze regio? Neem dan contact met ons op via 06 – 517 225 61