Deze Zakenvrienden zorgen voor onderzoek tegen kanker!

Dankzij onderzoek neemt de kennis over kanker toe en komt ons doel dat we kanker verslaan steeds dichterbij. De zakenvrienden van het Radboud Oncologie Fonds helpen ons doel te bereiken: meer onderzoek tegen kanker. Onderstaande Zakenvrienden maken het verschil:


4 Seasons Outdoor

‘’Dat deze ziekte een enorme impact heeft op het leven, hebben we van dichtbij meegemaakt. Daarom zijn we er blij mee en zijn we er trots op dat we een bijdrage kunnen leveren aan de ambitie van het Radboudumc om deze ziekte zo goed mogelijk te kunnen behandelen en daarmee meer mensen te kunnen genezen.  Om deze missie te realiseren is alle kennis en expertise op dit gebied nodig. Onderzoek kost veel tijd en veel geld, daarom hopen we op deze manier een bijdrage te kunnen leveren. Zo zorgen we er samen voor dat met dit innovatief onderzoek er uiteindelijk meer genezing en minder kanker zal zijn’’.

Frits Wolf, Directeur 4 Seasons Outdoor BV


ARN Afvalenergiecentrale


BCTN

“Als binnenland container operator bevaren we de binnenwateren en staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Binnen onze dienst willen we voor al het containervervoer de oplossing bieden. Helaas worden ook wij steeds vaker in onze directe omgeving (collega’s, familie, vrienden etc.) geconfronteerd met deze vreselijke ziekte .
BCTN is een maatschappelijk betrokken organisatie daarom willen wij graag een bijdrage leveren aan kankeronderzoek in het Radboud UMC en hopen zo toch ons steentje te kunnen bijdragen.”


Barnevelds tandtechnisch laboratorium

“Wij zijn dagelijks bezig met een stralende lach. Mensen die net de diagnose kanker hebben gekregen of zij die moeten leven met (de gevolgen van) kanker hebben het vaak moeilijk en er dan valt er even niet zoveel te lachen. Dit beseffen we ons maar al te goed. Daarom willen wij bijdragen aan een mogelijke oplossing en steunen wij van harte het Radboud Oncologie Fonds’.’


Van der Beek’s metaalwerken

Als bedrijf zijn wij goed in het leveren van maatwerk voor onze klanten. Dat betekent denken in oplossingen, uitdagingen aangaan en vooral ook onderzoeken wat er wel kan. Dat geldt ook voor onderzoek naar medicijnen tegen kanker, er zijn zo veel verschillende vormen, elke patiënt is uniek, dus moet gedacht worden in maatwerk oplossingen door vooral ook buiten de gebaande paden te durven denken. Daarom willen wij niet aan de zijlijn blijven staan, maar een bijdrage leveren, het kan ons namelijk allemaal overkomen.


De Beijer Groep


Beumer Group


De Boer Machines Nederland B.V.

“Als zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds toont De Boer Machines Nederland haar maatschappelijke betrokkenheid door bij te dragen aan de bestrijding van een ziekte waarmee vrijwel iedereen vroeger of later te maken krijgt. Door het Radboud Oncologie Fonds te ondersteunen hopen we een voorbeeld te zijn voor anderen en laten we aan onze medewerkers zien dat een succesvol bedrijf ook haar verantwoordelijkheid neemt op het maatschappelijke vlak”

Gerrit den Bok, Directeur de Boer Machines Nederland B.V.


Daanen Shipping & Logistics B.V.

“Als bedrijf zijn wij gespecialiseerd om goederen op tijd over het water te transporteren, mee te denken en om te denken met het gehele proces van een klant om SAMEN tot goede oplossingen te komen.
Helaas worden er nog steeds te veel mensen getroffen door deze vreselijke ziekte, zo ook wij. Het gevoel dat dit fonds ons geeft is dat wanneer we met zoveel mogelijk mensen SAMEN optrekken, klein en groot, we echt iets groots kunnen bereiken! Van deze veelal dodelijke ziekte een chronische ziekte proberen te maken! Daarom sluiten wij ons graag aan om hiermee bij te dragen aan de ‘oplossing’ waar we allemaal zo op hopen!”

Hans Brom, Managing Director en Jarno Witjes, Managing Director


Dalen Huissen B.V.

“De afgelopen jaren is ons familiebedrijf diversen malen getroffen door de vreselijke ziekte kanker en hebben wij de impact en gevolgen ervan van dichtbij meegemaakt. Als zakenvriend van het Oncologiefonds hopen wij bij te dragen aan onderzoeken die in de toekomst mogelijk bijdragen deze ziekte te kunnen voorkomen en genezen.”

Theo van Dalen, directeur Van Dalen Huissen B.V.


Ook ondernemen tegen kanker in onze regio?

Neem dan contact met ons op via 06 – 5009 2631 of mail naar: info@radboudoncologiefonds.nl

Derks G.W.W.


DM Printmedia

“Wij voorzien het Radboud Oncologie Fonds van print- en drukwerk, rolbanners en presentatiematerialen. Mijn persoonlijke reden is dat uit ervaring met onderzoek genezing kan worden gerealiseerd.”

Richard Berns, eigenaar DM printmedia


Dormakaba 

“dormakaba is een maatschappelijk betrokken organisatie, waarbij mens en milieu centraal staan. Kanker raakt ons, direct of indirect, allemaal. Een aantal van onze medewerkers is direct betrokken bij deze ziekte en dat heeft invloed op ons allen. Gelukkig worden op basis van onderzoek telkens nieuwe behandelmethoden ontwikkeld waardoor kanker steeds verder wordt teruggedrongen. dormakaba draagt graag bij aan onderzoek door ondersteuning van Radboudumc via het Radboud Oncologie Fonds.”


Eurobolt 


Fromatech


Goedegebuure Tandtechniek


Heigo

“Heigo is zakenvriend geworden omdat wij als productiebedrijf in bedrijfskleding 100% tevreden gebruikers willen hebben zo ook in gezondheid willen we graag dat iedereen hetzelfde recht op leven behoudt, daarom ondersteunen we met een goed gevoel de minder gezonde medemensen in de samenleving middels vernieuwingen in de strijd tegen kanker.”

Piet Goossens, directeur Heigo


Hofmans vastgoed BV


HPS Connectivity Solutions

“HPS is een high tech gecertificeerd telecommunicatie bedrijf en ontwikkelt tevens eigen draadloze software oplossingen specifiek voor de zorgmarkt. Vanuit ons Maatschappelijke verantwoord Ondernemen willen wij graag een bijdrage leveren aan onderzoek tegen kanker. ”

Karel Hermans, algemeen directeur


Impact Smart Solutions

“Er is nog steeds heel veel geld nodig voor onderzoeken tegen kanker. Iedereen kent wel iemand uit zijn omgeving die is getroffen door deze ziekte. Wij als familiebedrijf dus ook. 
Alleen afgelopen jaar kwam het voor mij/ons heel dichtbij, want mijn broertje Arno kreeg de diagnose prostaatkanker. Hij is opgenomen in een speciaal programma van het Radboud UMC. Het gaat naar omstandig goed. Zo goed dat hij zelf een initiatief is gestart om voor “Wandel kanker de wereld uit” van het Radboud Oncologie Fonds te gaan lopen. Dat inspireerde ons weer om lid te worden als zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds. Eigenlijk dient iedereen te helpen om deze vreselijk ziekte letterlijk de wereld uit te krijgen!”

Anita Hoenderken
Mede-eigenaar Impact Smart Solutions


Introns

“Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk onderdeel binnen de bedrijfsvoering van Intronics. Daarom dragen we graag een steentje bij aan het onderzoek naar kanker op een landelijk en regionaal niveau. Naast het steunen van KWF Kankerbestrijding zijn we sinds 1 augustus 2020 zakenvriend geworden van het Radboud Oncologie Fonds.
We hopen hiermee een essentiële bijdragen te leveren aan kankeronderzoek in het Radboud UMC.”


Kendall motor oil


Klopper & Kramer


Konings & Meeuwissen accountants en belastingadviseurs

“Omdat wij helaas al te vaak hebben gezien dat het ons allemaal kan raken. Maar wij gelukkig ook hebben mogen meemaken dat onderzoek loont, dat het succesvol kan zijn, dat het mensen kan helpen kanker te overwinnen. Dat wij onze maatschappelijke bijdrage daarvoor geven is niet meer dan logisch”.

Twan Konings, directeur Konings & Meeuwissen


MarketCall


MercachemSyncom

“MercachemSyncom is gemotiveerd om zakenvriend te zijn van het Radboud Oncologie Fonds, omdat wij altijd al een nauwe band hebben gehad met de Radboud Universiteit. Mercachem is in 1997 ontstaan als een Radboud spin-off bedrijf in Organische Chemie. Inmiddels zijn we ook erg actief geworden in het veld van Medicinal Chemistry, waar wij ons onder meer met chemische oplossingen bezig houden voor uitdagingen op het gebied van Oncologie.”

Ted Roverts, financieel directeur MercachemSyncom


Milder

“Om het ideaalbeeld waarin kanker niet langer bestaat te bereiken is veel onderzoek en kennis nodig. Wij dragen graag een steentje bij om dit te bereiken en daarom zijn wij zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds.”


Modderkolk


Oortjeshekken


Palletways


Pitt IT Professionals

“Pitt IT Professionals heeft al jarenlang een hele prettige samenwerking met het Radboudumc als het gaat om het vinden en verbinden van IT-professionals die met veel passie een steentje bijdragen aan een betere gezondheidszorg. Pitt draagt het Radboud Oncologie Fonds in het bijzonder een warm hart toe.  In onze omgeving van familie en vrienden worden wij helaas steeds vaker geconfronteerd met de gevolgen van Kanker. En om die reden dragen we graag ons steentje bij aan het voorkomen en genezen van deze verschrikkelijke ziekte.”


RAN Media

“In Nederland sterven elk uur 5 mensen aan kanker. Het kan overal in het lichaam ontstaan. Daardoor zijn er honderden kankersoorten die allemaal ‘op maat’ onderzocht en behandeld moeten worden. Bovendien kan kanker uitzaaien, vaak zonder dat je het merkt. Kanker vroeg opsporen is daarom ontzettend belangrijk, bijvoorbeeld door preventieve bevolkingsonderzoeken. Tevens is er vervolgonderzoek nodig om te begrijpen waaróm kanker zich überhaupt uitzaait en wat we daaraan kunnen doen. Ook die kennis kan vervolgens ingezet worden voor een betere behandeling.
Dit alles kost tijd en geld. Nijmegen Business steunt daarom de gezamenlijke strijd tegen kanker”.

Ber Pas, directeur RAN Media


Rodruza


Roofing Service

In onze nabije omgeving zien we mensen die kampen met (de gevolgen van) kanker. Zowel binnen ons bedrijf als daarbuiten. Wij willen niet alleen toekijken maar ook bijdragen aan een mogelijke oplossing. Daarom steunen wij van harte het Radboud Oncologie Fonds,’’

Daniel Dorland, directeur Roofing Service Nederland B.V.


Smepro

Hoe staalhard het eindproduct ook moet zijn, Smepro is in staat via gerenommeerde toeleveranciers smeed- en gietstukken te leveren in zowel ruwe, voorbewerkte, kompleet op tekeningsmaten bewerkte of zelfs in geassembleerde uitvoering.


Spirotech

“Maatschappelijk verantwoord ondernemen is van groot belang binnen Spirotech. Door zakenvriend te worden van het Radboud Oncologie Fonds hopen we  een steentje te kunnen bijdragen aan het o zo belangrijke onderzoek tegen kanker.”


Stolwijk Philipsen

“Wij zijn zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds geworden, omdat wij graag een bijdrage leveren aan een zo goed mogelijke aanpak van een vreselijke ziekte die ons allemaal kan treffen.”

Hans Nijenkamp, Stolwijk Philipsen Accountants


Van der Velden Rioleringsbeheer


VWG

“Mooi dat wij als een echt Nijmeegs bedrijf mogen en kunnen bijdragen aan onderzoeken door ons eigen Radboud met als doel mensen die getroffen worden door kanker effectiever te kunnen behandelen en de kans op genezing te vergroten. Dat willen wij toch allemaal!”


Weijers riooltechniek

“Iedereen kent in zijn directe omgeving wel iemand die te maken heeft met kanker. Als ondernemer in de regio en als Zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds zijn wij van mening dat wij echt iets kunnen bijdragen aan de samenleving.”

Johan Weijers, directeur Weijers Riooltechniek:


Willems Transport

“Het thema kanker leeft in de maatschappij, net zoals in onze eigen persoonlijke levens. Daarom vragen wij als zakenvriend aandacht voor het Radboud Oncologie Fonds. Zo willen wij met onze steun bijdragen aan kankeronderzoek.”

Arie van Rijn, directeur van Willems Transport


Contact

Bent u ook klaar om te ondernemen tegen kanker in onze regio? Neem dan contact met ons op via 06 – 5009 2631