Deze Zakenvrienden zorgen voor onderzoek tegen kanker!

Dankzij onderzoek neemt de kennis over kanker toe en komt ons doel dat we kanker verslaan steeds dichterbij. De zakenvrienden van het Radboud Oncologie Fonds helpen ons doel te bereiken: meer onderzoek tegen kanker. Onderstaande Zakenvrienden maken het verschil:


4 Seasons Outdoor

‘’Dat deze ziekte een enorme impact heeft op het leven, hebben we van dichtbij meegemaakt. Daarom zijn we er blij mee en zijn we er trots op dat we een bijdrage kunnen leveren aan de ambitie van het Radboudumc om deze ziekte zo goed mogelijk te kunnen behandelen en daarmee meer mensen te kunnen genezen.  Om deze missie te realiseren is alle kennis en expertise op dit gebied nodig. Onderzoek kost veel tijd en veel geld, daarom hopen we op deze manier een bijdrage te kunnen leveren. Zo zorgen we er samen voor dat met dit innovatief onderzoek er uiteindelijk meer genezing en minder kanker zal zijn’’.

Frits Wolf, Directeur 4 Seasons Outdoor BV


ARN Afvalenergiecentrale


BCTN

“Als binnenland container operator bevaren we de binnenwateren en staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Binnen onze dienst willen we voor al het containervervoer de oplossing bieden. Helaas worden ook wij steeds vaker in onze directe omgeving (collega’s, familie, vrienden etc.) geconfronteerd met deze vreselijke ziekte .
BCTN is een maatschappelijk betrokken organisatie daarom willen wij graag een bijdrage leveren aan kankeronderzoek in het Radboud UMC en hopen zo toch ons steentje te kunnen bijdragen.”


Barnevelds tandtechnisch laboratorium

“Wij zijn dagelijks bezig met een stralende lach. Mensen die net de diagnose kanker hebben gekregen of zij die moeten leven met (de gevolgen van) kanker hebben het vaak moeilijk en er dan valt er even niet zoveel te lachen. Dit beseffen we ons maar al te goed. Daarom willen wij bijdragen aan een mogelijke oplossing en steunen wij van harte het Radboud Oncologie Fonds’.’


Van der Beek’s metaalwerken

Als bedrijf zijn wij goed in het leveren van maatwerk voor onze klanten. Dat betekent denken in oplossingen, uitdagingen aangaan en vooral ook onderzoeken wat er wel kan. Dat geldt ook voor onderzoek naar medicijnen tegen kanker, er zijn zo veel verschillende vormen, elke patiënt is uniek, dus moet gedacht worden in maatwerk oplossingen door vooral ook buiten de gebaande paden te durven denken. Daarom willen wij niet aan de zijlijn blijven staan, maar een bijdrage leveren, het kan ons namelijk allemaal overkomen.


De Beijer Groep

Gezondheid is voor de meesten van ons vanzelfsprekend tot het moment dat dit niet meer zo is. Ook een aantal collega’s binnen de Beijer Groep kregen met ziekte te maken, met grote impact voor hen, hun familie maar ook voor ons als collega’s.
Daarom steunen wij als zakenvriend het onderzoek van het Radboud Oncologie Fonds van harte.
Met dit onderzoek worden nieuwe methoden voor het bestrijden van kanker ontwikkeld, die levensreddend kunnen zijn. Voor Bernd, Peter, Hans en Eugen; Wij bewaren mooie herinneringen aan hen.

Han de Beijer, Directeur De Beijer B.V.


Beumer Group


DFDS Wijchen

“Ook bij DFDS Wijchen hebben collega’s of hun dierbaren helaas te maken met de ziekte kanker. Wat zou het mooi zijn als iedereen na een diagnose kanker gelijk een medicijn/behandeling zou kunnen krijgen met de zekerheid dat je beter wordt. Om dit hopelijk in de toekomst mogelijk te maken heeft DFDS Wijchen besloten om in ieder geval voor de komende drie jaar een mooi bedrag te schenken aan het Radboud Oncologie Fonds om onderzoek naar kanker te ondersteunen”.

Baer Janssen, Managing Director en Gerda Carey, Sales Support DFDS Wijchen


De Boer Machines Nederland B.V.

“Als zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds toont De Boer Machines Nederland haar maatschappelijke betrokkenheid door bij te dragen aan de bestrijding van een ziekte waarmee vrijwel iedereen vroeger of later te maken krijgt. Door het Radboud Oncologie Fonds te ondersteunen hopen we een voorbeeld te zijn voor anderen en laten we aan onze medewerkers zien dat een succesvol bedrijf ook haar verantwoordelijkheid neemt op het maatschappelijke vlak”

Gerrit den Bok, Directeur de Boer Machines Nederland B.V.


DSPA AEROSOL Blus Systemen

“Wij van DSPA AEROSOL Blus Systemen willen graag bijdragen aan een ideale wereld waarin mensen niet meer hoeven te overlijden aan kanker.

Het Radboud Oncologie Fonds nodigt talentvolle onderzoekers in het Radboudumc uit om innovatieve pilotonderzoeken naar kanker te doen. Helaas is hiervoor weinig geld beschikbaar. Terwijl juist deze pilotonderzoeken zo belangrijk zijn in het forceren van een doorbraak. Als ze namelijk veelbelovend blijken te zijn, kunnen ze een springplank zijn voor veel grootschaliger vervolgonderzoek.

Meer onderzoek leidt tot het realiseren van een ideale wereld: minder kanker en een langer leven. Wij helpen daarom graag mee met onze bijdrage!”

Frans Vogelzangs, directeur DSPA


Byondis

”Kanker is voor ons persoonlijk. Onze medewerkers hebben ieder hun eigen verhaal dat hen motiveert om een stap extra te zetten en bij te dragen aan het realiseren van de hoop van patiënten. 

Elke dag komen onze medewerkers naar het werk met een nieuwsgierige geest en een honger naar het doen van nieuwe ontdekkingen. We worden gedreven door één doel: verder gaan dan de huidige zorgstandaard om tegemoet te komen aan de onvervulde behoeften van kanker patiënten.

Omdat we willen zorgen voor elkaar, voor onze partners, voor patiënten en voor de samenleving als geheel, en vanwege ons gezamenlijke doel om het leven van kankerpatiënten te verbeteren, dragen wij als Zakenvriend actief bij aan het Radboud Oncologie Fonds”. 


Daanen Shipping & Logistics B.V.

“Als bedrijf zijn wij gespecialiseerd om goederen op tijd over het water te transporteren, mee te denken en om te denken met het gehele proces van een klant om SAMEN tot goede oplossingen te komen.
Helaas worden er nog steeds te veel mensen getroffen door deze vreselijke ziekte, zo ook wij. Het gevoel dat dit fonds ons geeft is dat wanneer we met zoveel mogelijk mensen SAMEN optrekken, klein en groot, we echt iets groots kunnen bereiken! Van deze veelal dodelijke ziekte een chronische ziekte proberen te maken! Daarom sluiten wij ons graag aan om hiermee bij te dragen aan de ‘oplossing’ waar we allemaal zo op hopen!”

Hans Brom, Managing Director en Jarno Witjes, Managing Director


Ook ondernemen tegen kanker in onze regio?

Neem dan contact met ons op via 06 – 5009 2631 of mail naar: info@radboudoncologiefonds.nl

Derks G.W.W.


DM Printmedia

“Wij voorzien het Radboud Oncologie Fonds van print- en drukwerk, rolbanners en presentatiematerialen. Mijn persoonlijke reden is dat uit ervaring met onderzoek genezing kan worden gerealiseerd.”

Richard Berns, eigenaar DM printmedia


Dormakaba 

“dormakaba is een maatschappelijk betrokken organisatie, waarbij mens en milieu centraal staan. Kanker raakt ons, direct of indirect, allemaal. Een aantal van onze medewerkers is direct betrokken bij deze ziekte en dat heeft invloed op ons allen. Gelukkig worden op basis van onderzoek telkens nieuwe behandelmethoden ontwikkeld waardoor kanker steeds verder wordt teruggedrongen. dormakaba draagt graag bij aan onderzoek door ondersteuning van Radboudumc via het Radboud Oncologie Fonds.”


Eurobolt 


Fromatech


Goedegebuure Tandtechniek


Green Road Equipment


Heigo

“Heigo is zakenvriend geworden omdat wij als productiebedrijf in bedrijfskleding 100% tevreden gebruikers willen hebben zo ook in gezondheid willen we graag dat iedereen hetzelfde recht op leven behoudt, daarom ondersteunen we met een goed gevoel de minder gezonde medemensen in de samenleving middels vernieuwingen in de strijd tegen kanker.”

Piet Goossens, directeur Heigo


Hofmans vastgoed BV


Hoppenbrouwers Techniek


HPS Connectivity Solutions

“HPS is een high tech gecertificeerd telecommunicatie bedrijf en ontwikkelt tevens eigen draadloze software oplossingen specifiek voor de zorgmarkt. Vanuit ons Maatschappelijke verantwoord Ondernemen willen wij graag een bijdrage leveren aan onderzoek tegen kanker. ”

Karel Hermans, algemeen directeur


I love Nijmegen

10-10-2020 zijn we gestart met onze webshop “ilovenijmegen.nl”, omdat we een online platvorm mistte waarop Nijmegenaren en Nijmeegse bedrijven terecht konden om mooie en uniek Nijmeegse cadeaus aan te schaffen. Ieder kwartaal kiezen we een nieuw goed doel waar we een gedeelte van de omzet aan doneren. Dit keer kozen we voor het Radboud Oncologie Fonds omdat iedereen wel iemand kent die getroffen wordt door kanker. Er is meer geld nodig voor meer onderzoek. We hopen met onze webshop hier een steentje aan bij te dragen.

Jan Diebels, Initiatiefnemer en oprichter


Impact Smart Solutions

“Er is nog steeds heel veel geld nodig voor onderzoeken tegen kanker. Iedereen kent wel iemand uit zijn omgeving die is getroffen door deze ziekte. Wij als familiebedrijf dus ook. 
Alleen afgelopen jaar kwam het voor mij/ons heel dichtbij, want mijn broertje Arno kreeg de diagnose prostaatkanker. Hij is opgenomen in een speciaal programma van het Radboud UMC. Het gaat naar omstandig goed. Zo goed dat hij zelf een initiatief is gestart om voor “Wandel kanker de wereld uit” van het Radboud Oncologie Fonds te gaan lopen. Dat inspireerde ons weer om lid te worden als zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds. Eigenlijk dient iedereen te helpen om deze vreselijk ziekte letterlijk de wereld uit te krijgen!”

Anita Hoenderken
Mede-eigenaar Impact Smart Solutions


Introns

“Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk onderdeel binnen de bedrijfsvoering van Intronics. Daarom dragen we graag een steentje bij aan het onderzoek naar kanker op een landelijk en regionaal niveau. Naast het steunen van KWF Kankerbestrijding zijn we sinds 1 augustus 2020 zakenvriend geworden van het Radboud Oncologie Fonds.
We hopen hiermee een essentiële bijdragen te leveren aan kankeronderzoek in het Radboud UMC.”


Kendall motor oil


Klingele Packaging Nijmegen

“Wij doen erg veel op het gebied van duurzaamheid, door de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten en bijzondere projecten omdat de toekomst ons na aan het hart ligt. Duurzaamheid is belangrijk, maar nog veel belangrijker is gezondheid. Gezondheid is een groot goed dat helaas niet vanzelfsprekend is voor veel mensen. Daarom steunen wij met Klingele Packaging Nijmegen het Radboud Oncologie Fonds”.

Pascal Burhenne, General Manager Klingele Packaging Nijmegen


Klopper & Kramer


Konings & Maters accountants en belastingadviseurs

“Omdat wij helaas al te vaak hebben gezien dat het ons allemaal kan raken. Maar wij gelukkig ook hebben mogen meemaken dat onderzoek loont, dat het succesvol kan zijn, dat het mensen kan helpen kanker te overwinnen. Dat wij onze maatschappelijke bijdrage daarvoor geven is niet meer dan logisch”.

Twan Konings, directeur Konings & Maters


MarketCall

Als callcenter voor de zakelijke markt werken wij meestal voor commerciële bedrijven. Een aantal jaar geleden kwam het Radboud Oncologie Fonds met de vraag of we ook afspraken konden maken voor hun fonds. Uiteraard gingen we die uitdaging graag aan en werd gelijk besloten dat we op dit project geen winst wilden maken. Met een extra scherpe prijs en het besluit om zakenvriend te worden zijn we aan de slag gegaan.

Helaas kregen wij ook, zowel zakelijk (een collega en een zoontje van 7 van een andere collega) alsook in de privésfeer, te maken met deze vreselijke ziekte. Onze motivatie voor de samenwerking werd hierdoor nóg sterker.

Toen vanwege Corona de 4Daagse in Nijmegen niet door kon gaan kwam het Radboud Oncologie Fonds met de actie “Wandel kanker de wereld uit”. Ik was direct enthousiast. Met een groepje collega’s werd er ruim € 4.500 opgehaald. Later is dit nog toegelicht tijdens de speech ‘’Do Good Feel Good’’ aan andere zakenvrienden tijdens de Zakenvriendenbijeenkomst. Het is erg fijn om als vriend wat te kunnen doen voor een ander. Wij hopen, samen met alle collega’s van Marketcall, nog jaren als vrienden samen op te trekken en zo een bijdrage te leveren in de strijd tegen kanker.

Wilbert van de Steeg, directeur Marketcall


Mead Johnson

Mead Johnson Nijmegen levert super premium babyvoeding, voor de grootste markt ter wereld, China.
Daarnaast doen wij ook onderzoek en ontwikkelen we nieuwe producten op onze inhouse Research & Development afdeling. 
Wij zijn blij verheugd te kunnen melden dat we Zakenvriend zijn geworden van het Radboud Oncologie Fonds. 
Hiermee steunen wij onderzoek naar kanker in het Radboud UMC in Nijmegen. 
Wij dragen graag ons steentje bij aan verder onderzoek – voor nu en onze toekomstige generaties!
Voor meer info kijk op www.meadjohnsonnijmegen.com

#NourishingTheBestStartInLife      
#WeAreMeadJohnson     #StrongerTogether  


MercachemSyncom

“MercachemSyncom is gemotiveerd om zakenvriend te zijn van het Radboud Oncologie Fonds, omdat wij altijd al een nauwe band hebben gehad met de Radboud Universiteit. Mercachem is in 1997 ontstaan als een Radboud spin-off bedrijf in Organische Chemie. Inmiddels zijn we ook erg actief geworden in het veld van Medicinal Chemistry, waar wij ons onder meer met chemische oplossingen bezig houden voor uitdagingen op het gebied van Oncologie.”

Ted Roverts, financieel directeur MercachemSyncom


Milder

“Om het ideaalbeeld waarin kanker niet langer bestaat te bereiken is veel onderzoek en kennis nodig. Wij dragen graag een steentje bij om dit te bereiken en daarom zijn wij zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds.”


Modderkolk


Noah Personeelsdiensten

“Helaas heb ook ik deze ziekte van heel dichtbij mogen meemaken, een zware periode van angst en onzekerheid die je niemand gunt. Dankzij de snelle schakeling van vakkundige specialisten, ben ik snel in een traject gekomen van behandelingen die mijn leven hebben gered. Op deze manier wil ik graag mijn bijdrage leveren aan deze zo belangrijke stap zodat de wetenschap, net als bij mij, meer levens kunnen blijven redden”.

Jacques Bosch, eigenaar NOAH Personeelsdiensten


Oortjeshekken


Palletways


Prox6


Pitt IT Professionals

“Pitt IT Professionals heeft al jarenlang een hele prettige samenwerking met het Radboudumc als het gaat om het vinden en verbinden van IT-professionals die met veel passie een steentje bijdragen aan een betere gezondheidszorg. Pitt draagt het Radboud Oncologie Fonds in het bijzonder een warm hart toe.  In onze omgeving van familie en vrienden worden wij helaas steeds vaker geconfronteerd met de gevolgen van Kanker. En om die reden dragen we graag ons steentje bij aan het voorkomen en genezen van deze verschrikkelijke ziekte.”


RAN Media

“In Nederland sterven elk uur 5 mensen aan kanker. Het kan overal in het lichaam ontstaan. Daardoor zijn er honderden kankersoorten die allemaal ‘op maat’ onderzocht en behandeld moeten worden. Bovendien kan kanker uitzaaien, vaak zonder dat je het merkt. Kanker vroeg opsporen is daarom ontzettend belangrijk, bijvoorbeeld door preventieve bevolkingsonderzoeken. Tevens is er vervolgonderzoek nodig om te begrijpen waaróm kanker zich überhaupt uitzaait en wat we daaraan kunnen doen. Ook die kennis kan vervolgens ingezet worden voor een betere behandeling.
Dit alles kost tijd en geld. Nijmegen Business steunt daarom de gezamenlijke strijd tegen kanker”.

Ber Pas, directeur RAN Media


Ricoh


Rodruza


Roofing Service

In onze nabije omgeving zien we mensen die kampen met (de gevolgen van) kanker. Zowel binnen ons bedrijf als daarbuiten. Wij willen niet alleen toekijken maar ook bijdragen aan een mogelijke oplossing. Daarom steunen wij van harte het Radboud Oncologie Fonds,’’

Daniel Dorland, directeur Roofing Service Nederland B.V.


Slaapsfeer

“Wij maken mensen blij!”

“In de nacht herstelt ons lichaam van alle inspanningen. Een gezonde nachtrust is tevens van grote invloed op de werking van de hersenen en staat daarom aan de basis van een energieke, positieve en gelukkige dag. De essentie van alles wat wij doen is het realiseren van een gezonde en comfortabele nachtrust voor onze klanten. Dat is ‘advies op maat’: het gaat om het samenspel van lichaam, bed, matras, hoofdkussen en zelfs textiel. Wij weten uit ervaring dat wij mensen die tijdelijk of langdurig aan bed gekluisterd zijn erg blij maken met ‘comfort op maat’. Gezondheid, comfort en zorgzaamheid zijn voor ons belangrijke waarden,  dáár staan wij voor! Daarom voelen wij ons ook verbonden met het Radboud Oncologie Fonds . We zijn blij dat we hen als ‘Zakenvriend’ kunnen steunen.”

Frits en Chantal Treffers en Edward Verheijen,
Slaapsfeer Groesbeek, Beuningen & Beers


Smepro

Hoe staalhard het eindproduct ook moet zijn, Smepro is in staat via gerenommeerde toeleveranciers smeed- en gietstukken te leveren in zowel ruwe, voorbewerkte, kompleet op tekeningsmaten bewerkte of zelfs in geassembleerde uitvoering.


Spirotech

“Maatschappelijk verantwoord ondernemen is van groot belang binnen Spirotech. Door zakenvriend te worden van het Radboud Oncologie Fonds hopen we  een steentje te kunnen bijdragen aan het o zo belangrijke onderzoek tegen kanker.”


Van der Velden Rioleringsbeheer


H.M. Verploegen


VTS


Weijers riooltechniek

“Iedereen kent in zijn directe omgeving wel iemand die te maken heeft met kanker. Als ondernemer in de regio en als Zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds zijn wij van mening dat wij echt iets kunnen bijdragen aan de samenleving.”

Johan Weijers, directeur Weijers Riooltechniek:


Willems Transport

“Het thema kanker leeft in de maatschappij, net zoals in onze eigen persoonlijke levens. Daarom vragen wij als zakenvriend aandacht voor het Radboud Oncologie Fonds. Zo willen wij met onze steun bijdragen aan kankeronderzoek.”

Arie van Rijn, directeur van Willems Transport


Contact

Bent u ook klaar om te ondernemen tegen kanker in onze regio? Neem dan contact met ons op via 06 – 5009 2631