Het Radboud Oncologie Fonds ziet zich genoodzaakt zijn werkzaamheden en agenda voor de komende maanden aan te passen aan de huidige omstandigheden omtrent de uitbraak van het Coronavirus. De medewerkers van het Radboud Oncologie Fonds werken tot 6 april vanuit huis. Daarmee houdt het fonds zich aan het protocol van de overheid (RIVM, Ministerie van Volksgezondheid, Ministerie van Sociale Zaken).

Alle bijeenkomsten rondom acties of evenementen van het Radboud Oncologie Fonds waarbij groepen mensen samenkomen, zijn afgelast tot en met mei 2020. We volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet en zullen updates plaatsen op onze website als dat nodig is.

Hoewel wij zelf voorlopig niet in het ziekenhuis aanwezig zijn, zijn wij voor vragen over uw donatie, schenking, post, onze onderzoeken of evenementen gewoon bereikbaar op: (024) 36 68328 of per mail info@radboudboudoncologiefonds.nl.

Heeft u te maken met kanker, en vragen over het Coronavirus? Neem dan contact op met uw behandelend arts, of uw eigen huisarts. 

Hier vindt u de meest actuele informatie van het RIVM

Het is een onzekere tijd nu, maar het belang van wetenschappelijk onderzoek wordt tegelijkertijd pijnlijk duidelijk. Uiteraard gaan wij ‘gewoon’ door met ons werk om het belangrijke wetenschappelijke onderzoek naar kanker financieel mogelijk te maken. Even vanuit een andere locatie, maar niet minder gedreven.

Wij willen u en alle betrokkenen heel hartelijk danken voor uw steun! En hopen u graag snel weer persoonlijk te ontmoeten.

We wensen u alle gezondheid en veel warmte toe.

Team Radboud Oncologie Fonds