Samen wandelen voor meer onderzoek naar kanker

Vorig jaar zijn er 124.000 nieuwe kankerpatienten bijgekomen, 10 procent meer dan het jaar ervoor. Niet een keer klonk de diagnose kanker in één jaar tijd zo vaak. Op wereldkankerdag 4 februari trekken wij als team onze wandelschoenen aan. Hiermee combineren we twee vliegen in een klap. 

Het afgelopen jaar hebben we helaas niet gezamenlijk kunnen afsluiten met een gezellige kerstborrel. Om dit jaar wel goed te beginnen, hebben we gekeken naar wat ondanks de Coronamaatregelen wel kan en mag. 

We starten op de parkeerplaats van Oortjeshekken in de Ooij en gaan twee aan twee samen wandelen voor het Radboud Oncologie Fonds. 

Tijdens Wereldkankerdag zetten wij ons beste beentje voor
Helaas kennen we allemaal wel iemand die persoonlijk geraakt wordt door kanker. Ook binnen onze eigen familie en vriendenclub is dit helaas het geval.

Om hen te steunen en meer onderzoek naar kanker mogelijk te maken, doen wij mee aan wandel kanker de wereld uit, tijdens Wereldkankerdag. 

Wil jij ons hierbij helpen? Steun ons met een donatie. 

Namens Karin, Marcel, Frédérique, Ella, Annemiek, Solange, Veronica, Marjolein, Claudia, Karin, Lisette en Marieke alvast bedankt!


Steun ons en doneer

Ruim 400 deelnemers aan de actie ‘Wandel kanker de wereld uit’ zijn ons al voor gegaan en het wordt hóóg tijd dat wij ook ons beste beentje gaan voorzetten. Want met meer geld kunnen we meer onderzoek doen en daarmee werken aan onze ideale wereld zonder dat iemand nog hoeft te overlijden aan kanker.

Steun het team en doneer via onderstaande link. Laten we stapje voor stapje dichter bij de oplossing komen om kanker te genezen. Ieder beetje helpt..

https://radboudoncologiefonds.voorradboudfonds.nl/actie/teamfondsenwervinglooptmeemetwereldkankerdag