Stichting Specsavers Steunt doneert jaarlijks een mooi bedrag aan lokale goede doelen in Nederland. Per verkochte bril of hoortoestel wordt er een vast bedrag gedoneerd aan een stichting. Stem op het Radboud Oncologie Fonds én zorg voor een jaar lang donaties!

Waarom stemmen?

Het Radboud Oncologie Fonds doet mee met Stichting Specsavers steunt. Het Specsavers filiaal in Nijmegen-Centrum heeft vier goede doelen aangedragen, en u bepaalt door te stemmen welk goede doel de donaties wint. Het Radboudumc speelt een belangrijke rol in de wereldwijde puzzel om de strijd tegen kanker te winnen. Het Radboud Oncologie Fonds wil daarom zoveel mogelijk mensen in Oost-Nederland betrekken om nog meer geld in te zamelen voor concrete onderzoeksprojecten in het Radboudumc. We waarderen het enorm dat Stichting Specsavers Steunt zich mogelijk gaat inzetten voor het Radboud Oncologie Fonds.

Stem elke dag!

In de stemperiode kunt u 1 keer per dag, per e-mailadres een stem uitbrengen op het Radboud Oncologie Fonds. Stemt u voor de eerste keer, dan ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Via de social media buttons op de stempagina kunt u een extra stem geven met Facebook of Google+!

Er mag maximaal 20 keer per dag gestemd worden met 1 IP-adres, dus indien u vanuit het Radboudumc stemt, raden we u aan om dit vanaf uw telefoon of een privécomputer te doen.