Steun ook!

Wilt u net als onze andere Zakenvrienden het Radboud Oncologie Fonds steunen? Er zijn diverse manieren om met uw bedrijf de onderzoekers in het Radboudumc te steunen:

1. Eenmalig steunen

Een evenement, personeelsfeest of jubileum kunnen aanleiding zijn voor een eenmalige gift via een donatie of wellicht heeft u een leuk idee voor een speciale actie. Ook kunt u uw medewerkers de mogelijkheid geven om hun kerstpakket of zelfs een deel van hun salaris te schenken aan het Radboud Oncologie Fonds.

2. Word Zakenvriend

Natuurlijk verwelkomen wij u ook graag als Zakenvriend van het Netwerk ‘Ondernemers tegen Kanker’. Vanuit het Radboudumc streven wij altijd naar structurele, strategische samenwerkingsverbanden. Zo ook vanuit het Radboud Oncologie Fonds. Wordt uw bedrijf Zakenvriend, dan verbindt uw organisatie zich aan onze innovatieve focus kankeronderzoeken en indien gewenst aan een speciaal project (projectadoptie) van het Radboud Oncologie Fonds. Daarbij is het uitgangspunt dat de doelstellingen van zowel uw organisatie als onze stichting worden gerealiseerd. Lees meer!

Fiscaal interessant

Het Radboud Oncologie Fonds is door de Belastingdienst officieel aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor zijn donaties van particulieren en bedrijven in veel gevallen fiscaal aftrekbaar. Lees meer! 

Contact

We zijn altijd enorm trots op onze partners. Op hun eigen manier en met een specifieke inbreng zorgen zij dat we kunnen blijven streven naar een wereld zonder kanker. Wat past bij u? Neem contact met ons op; onze manager Marieke Kokkeler spreekt de voordelen van het Zakenvriend zijn graag met u door.