Collecteren in Nijmegen

Heb je een paar uurtjes van je vrije tijd over voor onderzoek tegen kanker in het Radboudumc? Kom dan ons team versterken en help eenmaal per jaar collecteren in de binnenstad van Nijmegen.

Onderzoek tegen kanker

Het Radboud Oncologie Fonds wil samen met partner KWF Kankerbestrijding Oost-Nederland meer betrekken bij de strijd tegen kanker. Er is veel geld nodig voor innovatie in onderzoek, patiëntenzorg en onderwijs. Daarom gaan we onder andere collecteren in de binnenstad van Nijmegen en mogelijk ook tijdens evenementen. De opbrengsten gaan naar onderzoek tegen kanker in uw ziekenhuis.

Help mee

Het hele jaar door zijn wij op zoek naar vrijwilligers die een keer per jaar willen collecteren.  Maak het verschil en meld je nu aan! Stuur een mail met uw gegevens (naam, adres, telefoonnummer) naar Harry Verwaaijen via info@radboudoncologiefonds.nl  of bel naar telefoonnummer (024) 36 68328.

Samenwerking

Organiseert u een evenement waar gecollecteerd mag worden en staat u open voor een samenwerking? Of werkt u met stuidenten die graag mee willen helpen? Neem dan contact op met Harry Verwaaijen via info@radboudoncologiefonds.nl of bel naar telefoonnummer (024) 36 68328.