Sandton Hotel de Roskam organiseerde een hardlooparrangement voor bedrijventeams die meededen aan de Posbankloop. De opbrengst van het arrangement van € 2.320 ging naar het Radboud Oncologie Fonds!

Ze noemen het wel eens het mooiste hardloopparcours van Nederland. Grote kans dat je op een rustige dag een hert of zwijn tegenkomt, maar op 24 september was Nationaal Park de Veluwezoom het terrein van de hardloper, tijdens de Posbankloop.

Kampioen

Sandton Hotel de Roskam stelde voor bedrijventeams een hardlooparrangement samen. Anouk Timmer, accountmanager van het hotel: ‘Alle deelnemers werden ontvangen bij ons hotel. Daar kregen ze een aantal waardevolle tips, aanmoediging en een goed warming up programma van 9-voudig Nederlands kampioen: Marko Koers.’ Het hotel verzorgde ook het vervoer naar de start en na afloop werden we de lopers in de watten gelegd met een hapje, drankje en een pastabuffet om aan te sterken.

Gouden randje

Timmer: ‘Dit sportieve evenement is zeker voor herhaling vatbaar, een bijzondere sfeer en dag om mee te maken met natuurlijk als gouden randje dat we een mooi bedrag hebben mogen ophalen voor het Radboud Oncologie fonds. We hopen dan ook volgend jaar weer host te mogen zijn van de bedrijvenloop.”

Gaat u zelf binnenkort hardlopen? Kijk dan eens naar deze tips van Marko Koers:

http://fits-life.nl/fitness-oefeningen-tips/heupen-routine-hardlopen-lenigheid-en-stabiliteit/