Op zondag 25 september 2016 wordt de Posbankloop georganiseerd. Deze begint in Velp en gaat over het mooiste parcours van Nederland. Sponsorlopers voor het Radboud Oncologie Fonds zamelen door de Posbankloop te lopen geld in voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Hoe fantastisch zou het zijn om na afloop van de Posbankloop een groot bedrag op te halen met iedereen?

Wil jij meelopen met deze hardloopwedstrijd en daarnaast ook nog een steentje bijdragen aan het goede doel? Schrijf je dan nu in als sponsorloper voor het Radboud Oncologie Fonds.

Help jij mee?

Wil je meedoen als sponsorloper, meld je actie dan op de volgende manier aan:

  • Ga naar het actieplatform van het Radboud Oncologie Fonds
  • Kies de actie ‘Posbankloop’ en klik op ‘help mee’
  • Maak je eigen actie aan en omschrijf deze
  • Informeer jouw omgeving via de tool. En vergeet niet: je vraagt niet voor jezelf, maar voor een ander!

Sandton Hotels arrangement

Ook Sandton Hotels steunt het Radboud Oncologie Fonds en biedt jou de mogelijkheid om mee te doen als sponsorloper om zo ook jouw steentje bij te dragen.

Voor slechts €20,- kunt u het arrangement van Sandton Hotels aanschaffen, waarmee het Radboud Oncologie Fonds gesteund wordt met een gift. Het arrangement bevat het volgende:

  • Een tweetal hardloopclinics in september vanaf Sandton Hotel de Roskam.
  • Ontvangst in Sandton Hotel de Roskam, gratis parkeergelegenheid en kleedruimte.
  • Warming-up op de dag zelf door niemand minder dan Marko Koers.
  • Uw startbewijs voor de Posbankloop voor 6,2 km of 15 km.
  • Gezonde maaltijd na uw inspanning.

Heeft u hier interesse in? Neem dan contact op met Anouk Timmer van Sandton Hotel de Roskam op anouk.timmer@sandton.eu. Zodra u zich heeft aangemeld, ontvangt u een link om u in te schrijven. Voor meer informatie over het programma van de Posbankloop i.c.m. het Sandton Hotels arrangement kunt u terecht op: http://www.sandton.eu/sandton-hotel-de-roskam/nl/posbankloop-bedrijven/

Uw startnummer wordt een paar dagen voor de Posbankloop naar u toe gestuurd.

Door de uitdaging van de Posbankloop aan te gaan en een sponsorbedrag in te zamelen help je niet alleen een concreet onderzoek naar kanker in het Radboudumc, maar draag je ook bij aan het ideaalbeeld van een wereld waarin kanker niet bestaat. Samen tegen kanker!