Elke euro telt, klein of groot

Onderzoeker Stanleyson Hato vertelde afgelopen zaterdag tijdens de Book Party van donateur Daniëlle van Bakel over het belang van haar financiële bijdrage aan zijn wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

Immuuntherapie

Danëlle besloot na de dood van haar partner Sophie haar jubileumgratificatie te doneren aan het Radboud Oncologie Fonds. Zij koos ervoor om dit ten goede te laten komen aan onderzoek naar immuuntherapie onder leiding van Stanleyson Hato. Hato: “Met de donatie heb ik de mogelijkheid gekregen gedetailleerde testen uit te voeren in een Japans lab.” Hato won met zijn onderzoek de Bas Mulder-award waardoor hij weer vier jaar verder kan met zijn vervolgonderzoek. “Dit geeft meteen aan hoe belangrijk giften voor ons zijn”, aldus Hato.

Opbrengst boek

Daniëlle wil na haar eerste gift wederom doneren. Dit maal doneert zij straks een deel van de verkoopinkomsten van haar boek ‘Mijn leven is een sportveld’ aan het Radboud Oncologie Fonds.

Help mee!

Wilt u het boek, dat mede wordt aangeraden door sportman Hans van Breukelen, bestellen? Ga naar http://www.mijnleveniseensportveld.nl en draag ook bij aan onderzoek naar kanker in het Radboudumc.