Het Radboud Oncologie Fonds mag inmiddels rekenen op de steun van 28 ondernemers uit de regio en deze groep groeit! Om onze zakenvrienden te bedanken voor hun steun en andere ondernemers te informeren over het zakenvriendschap organiseren wij een netwerkbijeenkomst op donderdag 12 november 2015 in het Radboudumc. Daarnaast zijn geïnteresseerde onderzoekers en zorginnovators uit het Radboudumc natuurlijk  ook van harte welkom!

Update en kijkje in de keuken

Tijdens de bijeenkomst nemen wij ondernemers mee in de laatste ontwikkelingen van de gefinancierde onderzoeken in het Radboudumc Centrum voor Oncologie. Natuurlijk bieden wij ook een kijkje in onze keuken middels een rondleiding door het Radboudumc. Wij sluiten deze middag af met een netwerkborrel.

Programma

15:00 Ontvangst met koffie/thee

15:30 Welkom, presentaties over gefinancierd onderzoek en kanker op de werkvloer

16:30 Rondleidingen in het Radboudumc

17:15 Netwerkborrel inclusief hapje

Bring a friend!

Onze zakenvrienden zijn van harte welkom om een aantal medewerkers, een partner en/of zakenrelatie mee te nemen als introducé.

R.S.V.P.

Wij verzoeken geinteresseerden zich vóór maandag 2 november aan te melden. Uw aanmelding en de naamgegevens kunt u sturen naar zakenvrienden@radboudoncologiefonds.nl . Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per mail met meer details.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op donderdag 12 november!