Een medewerkster: “Ik wil de organisatie nog even laten weten dat ik en mijn drie vriendinnen een geweldige avond hebben gehad vrijdag. De Crazy Pianos waren echt supergoed. Geen directe collega van mij tegengekomen, maar die ga ik nog wel even warm maken voor een eventuele volgende keer. Goed initiatief!”

Bedankt collega’s!

Het Radboud Swingfeest heeft wederom haar naam eer aan gedaan. Vele collega’s en introducés hebben afgelopen vrijdagavond staan swingen in De Linde op de muziek van Crazy Pianos. En dat niet alleen, samen hebben we € 1.175 opgehaald voor kankeronderzoek in het Radboudumc. Ontzettend bedankt! Bovenal dank aan Frans Derks van De Linde.

Sfeerimpressie

Er zijn vele foto’s gemaakt tijdens het Radboud Swingfeest. Ga snel naar de sfeerimpressie pagina om ze te bekijken!

Fenomeen nieuw leven ingeblazen

Het Radboud Swingfeest is door de jaren heen met veel enthousiasme georganiseerd door medewerkers van het Radboudumc en de Radboud Universiteit. De laatste jaren was er echter geen budget meer voor dergelijke intiatieven en kwam dit intiatief niet meer van de grond. Gelukkig lieten De Linde en een aantal medewerkers het er niet bij zitten en stelden zich ten doel om het feest weer nieuw leven in te blazen. Dit maal vanuit de gedachte om het feest voor het goede doel te organiseren. En het is gelukt!

ROF_actielogo PNG 

Mooie opbrengst

Naast een geweldig feest hebben we met zijn allen een mooi bedrag ingezameld. Met de verkoop van toegangskaarten en loten is er € 1.175 opgehaald voor het Radboud Oncologie Fonds. Dit geld wordt besteed aan concreet kankeronderzoek in het Radboudumc.

Volgend jaar weer!

Frans Derks van De Linde is vastbesloten om ook een volgende editie van dit gezellige feest mogelijk te maken. Wederom voor het goede doel! Zien wij jullie volgend jaar (weer)?! Tot dan.