Zet jij je tijdens de Nijmeegse Vierdaagse in voor onderzoek naar kanker? Geweldig! Dan steunen wij jou onderweg.

Voor alle sponsorlopers hebben we stands langs de route staan: daar kun je je opfrissen, wat drinken, daar hebben we wat lekkers voor je klaar liggen én kun je gebruik maken van onze masseurs. Maar bovenal staan we daar om je aan te moedigen tijdens deze geweldige prestatie!

Waar kun je ons vinden?

Op dinsdag staan we in Elst, op woensdag in Wijchen, op donderdag in Groesbeek en vrijdag in Cuijk. Uiteraard staan wij vrijdag ook voor de ingang van het Radboudumc om je op de Via Gladiola het laatste zetje richting de finish te geven!

Help je mee sponsoren?

Loop je zelf niet mee, maar wil je wel iets doen? Dan kun je andere lopers sponsoren of zelf een actie op touw zetten. Mogelijkheden genoeg! Heb je nog een ander idee waarmee wij je kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op via (024) 366 83 28.

Thema 2018: ‘Kom in beweging voor meisjes en jonge vrouwen met kanker en een kinderwens’

Dit jaar staat de Nijmeegse Vierdaagse bij het Radboud Oncologie Fonds in het teken van het onderzoek van Drs. Michelle van den Berg naar de vruchtbaarheid van meisjes en jonge vrouwen met kanker. Meisjes en jonge vrouwen met kanker lopen een risico om hun vruchtbaarheid te verliezen door behandelingen als chemotherapie en bestraling. Helaas worden nog steeds niet alle vrouwen hierover geïnformeerd.

Vruchtbaarheid behouden

Onderzoekster Michelle van den Berg wil er met haar onderzoek voor zorgen dat jonge vrouwen vóór de behandeling horen wat de mogelijkheden zijn om hun vruchtbaarheid te behouden, zodat ze zelf kunnen meebeslissen. Want: ‘iedere jonge vrouw met kanker heeft recht op een gesprek over vruchtbaarheid!’

Dus wandelaar……mocht je nog geen andere actie of doel hebben waarvoor je loopt: doe mee en kom in beweging voor meisjes en jonge vrouwen met kanker en een kinderwens! Klik hier voor dit onderzoek.