Draagt u ook bij via kunst?

Mevrouw Van Elk – Sanders heeft een tijd geleden haar man verloren aan de ziekte van Kahler. Zij besloot onlangs een bijzonder schilderij te doneren voor wetenschappelijk kankeronderzoek in het Radboudumc. En een lieve collega van de afdeling Pathologie deed exact hetzelfde. Dit bracht ons op een idee!

Project ‘Kunst voor kanker’

Wij bieden patiënten, ex-patiënten, familieleden, collega’s en geïnteresseerden graag de mogelijkheid om kunst te doneren aan kankeronderzoek in het Radboudumc. We kijken naar mogelijkheden om deze kunstwerken in ons ziekenhuis te exposeren. De kunstwerken zijn getaxeerd door een gerenommeerde taxateur. Wij bieden onze gasten in ons ziekenhuis de mogelijkheid om de kunst te kopen tegen een donatie die overeenkomt met het taxatiebedrag. Op deze wijze kan iedereen zijn steentje bijdrage!

Geïnteresseerd?

Heeft u een kunstwerk dat u wilt doneren of heeft u interesse in een kunstwerk dat mogelijk is gedoneerd aan het Radboud Oncologie Fonds? Of biedt u graag uw expertise aan om dit project naar een hoger plan te tillen? Neem dan contact op met Harry Verwaaijen via het nummer 024 36 68328. Hartelijk dank!