Een 4Daagse om nooit te vergeten

De Via Gladiola is schoongeveegd en de St. Annastraat heeft haar naam weer terug zoals het 364 dagen per jaar bekend staat. Maar wat kunnen we terugkijken op een fantastische editie van de Vier(drie)daagse.

Vlaggenparade
Na 2 jaar afwezigheid stond Nijmegen weer op springen. Ruim 42.000 mensen hebben zich aangemeld om te gaan lopen. 70 lopers daarvan hadden besloten om dit te doen met een bijzondere betekenis. Zij hebben ervoor gekozen om zich te laten sponsoren voor het Radboud Oncologie Fonds en daarmee belangrijk kankeronderzoek in het Radboudumc te steunen.
En wat hebben zij het fantastisch gedaan. Een club van 20 lopers begon op zondagmiddag met de Vlaggenparade. Zij werden in de stad al met groot applaus ontvangen.

Intocht als VIP
Vanwege de hitte werd pas gestart op de woensdag waardoor deze Vierdaagse de boeken ingaat als een driedaagse 4Daagse. Tijdens de dag van de intocht was op de Via Gladiola een rode loper uitgelegd. Als echte VIPS werden de lopers met veel enthousiasme ingehaald door het Radboud Oncologie Fonds en alle vrienden, familieleden en supporters. Na het opspelden van een Limited Edition Wandelkruisje werd hun prestatie officieel gemaakt door een slag op de gong. Tot slot werden de lopers voor de “Wall of Fame” op de foto gezet met hun “eigen” cheque en hun behaalde bedrag.

Fantastisch bedrag bijeen gelopen
Samen hebben zij een waanzinnig bedrag van maar liefst 63.916 euro bij elkaar gewandeld! Het Radboud Oncologie Fonds is trots op hun lopers en is van mening dat zij állemaal hun wandelkruisje dik verdiend hebben!

Tot volgend jaar!