Vroegtijdige opsporing

Professor Jelle Barentsz legt zich al jaren toe op verbeterde diagnostiek en behandeling van patiënten met prostaatkanker. Nationaal en internationaal is zijn werk bekroond met verschillende prijzen. Zo ontving hij ook de Koningin Wilhelmina Onderzoeksprijs voor het toepassen van nieuwe MRI-technieken om prostaatkanker en mogelijke uitzaaiingen ervan beter in kaart te brengen. Professor Barentsz is continue op zoek naar manieren om kanker nog vroegtijdiger op te sporen om patiënten met kanker een toekomst te bieden. Om de vooruitzichten voor patiënten met prostaatkanker verder te verbeteren en het risico op kanker te verminderen is meer onderzoek en geld nodig. Om precies te zijn: € 900.000.

Diverse fundraising intiatieven

Een groep enthousiaste patiënten en ex-patiënten hebben in oktober 2013 samen met stichting Regenboog Gala het regionaal bekende Regenboog Gala nieuw leven ingeblazen en de eerste grote donatie gedaan. Er werd deze avond maar liefst € 332.000 netto opgehaald. Lees meer.

Geef ook

De opbrengsten van het Regenboog Gala was een mooie start, maar we zijn er nog niet. We hebben nog zeker € 560.000 nodig! U kunt een essentiële bijdrage leveren aan het onderzoek van professor Barentsz door hier geoormerkt aan te doneren. Neem gerust contact op met Harry Verwaaijen voor verdere uitleg en donatiemogelijkheden op telefoonnummer 024 36 68328.